social fb social inst social yt

mylostentes

Ο Βύζας επιστρέφει στην Γ' Εθνική αφήνοντας εκτός την Ελλάς Ποντίων (1-4)

Ο Βύζας επιστρέφει στην Γ' Εθνική αφήνοντας εκτός την Ελλάς Ποντίων (1-4)

Παρότι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο και πήγε για ένα αποτέλεσμα στον Κορυδαλλό, ο Βύζας Μεγάρων απέδειξε ότι διαθέτει βαριά φανέλα αφού επικράτησε με το εμφατικό 1-4 της Ελλάδας Ποντίων και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην Γ' Εθνική.

Οι κιτρινόμαυροι με στρατηγικό πλάνο και άριστα στημένοι από τον Δημήτρη Καλύκα πήραν αυτό που ήθελαν απέναντι σε μια ομάδα που οι περισσότεροι παίκτες της βρέθηκαν σε κακή ημέρα.

Στο α μέρος οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν τον Κορυδαλλό αφού στο 4' ο Κενδριστάκης έκανε τη σέντρα και ο Ατματζίδης έκανε το 0-1 με σουτ. Η ισοφάριση των Πόντιων ήρθε άμεσα αφού στο 9' ο Μαούνης έκανε το 1-1. Στο 14' το σουτ του Σαχόλλι πέρασε άουτ, ενώ στο 24' το φαουλ του Ηλιάδη πέρασε μόλις άουτ. Στο 37' ο Λευκόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ατματζίδης ενώ στο 42' το σουτ του Κενδριστάκη σταμάτησε στα πόδια του Λευκόπουλου. Στις καθυστερήσεις του α' μέρους έγινε το 1-2 με τον Κωνσταντινίδη ο οποίος δέχτηκε την πάσα του Ατματζίδη και με ωραίο σουτ σημείωσε το 1-2.

Στο 48' η Ελλάς Ποντίων έφτασε κοντά στην ισοφάριση όμως ο Πορανίδης μπλόκαρε. Στο 60' ο Σταφσουλάι εκτέλεσε το φάουλ με τη μπάλα να καταλήγει κορνερ. Στο 72' ο Σαπαλίδης έφτασε κοντά στο 1-2 μετά από πασα του Σιμονιάν όμως ο Πορανίδης αντέδρασε σωστα. Στο 76' ο Βύζας έβαλε τις βάσεις για τη νικη-άνοδο στην Γ' Εθνική καθώς ο Μανωλιάς με ωραίο σουτ έκανε το 1-3.

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 80' οταν ο Κενδριστάκης έφυγε στην κόντρα και με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-4 δίνοντας το εισιτήριο της ανόδου στους πρωταθλητές της Δυτικής Αττικής.

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ (Σταύρος Τζαναβάρας) Λευκόπουλος, Πλουμάτος, Σιμονιάν (81′ Λάππας), Στεφανής, Μαούνης, Κεραμάς, Παλάτσιος (71′ Σιμεώνογλου), Πουρσανίδης (81′ Ντόσκορης), Σαπαλίδης, Ηλιάδης, Σταφσουλάι.

ΒΥΖΑΣ (Δημήτρης Καλύκας) Πορανίδης, Κωνσταντινίδης, Μανωλιάς (90+1 Μανωλιάς), Σαχόλι, Φυσαράκης, Φλέγκας, Κενδριστάκης (84' λ.τρ. Δρυμούσης), Χατζημελετιάδης, Στρατιδάκης, Ατματζίδης, Καραγιάννης.


Σχετικά άρθρα

Άλμα ανόδου η Ελλάς Ποντίων, 3-1 τον ΑΟ Τυμπακίου!

Ποιότητα με Κατίδη ο Βύζας Μεγάρων

Επέστρεψε στις νίκες η πρωτοπόρος Κόρινθος, 2-0 τον Βύζαντα Μεγάρων

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35