social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποθεώνει Αξιώτη ο Στρίγγας

Αποθεώνει Αξιώτη ο Στρίγγας

Παρότι ταλαιπωρήθηκε αρκετά φέτος λόγω των τραυματισμών που... κληρονόμησε, ο Γιώργος Στρίγγας είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και να δείξει τις πραγματικές του ικανότητες.

Ο ικανότατος άσος με την παρουσία του στον Ατρόμητο Πειραιά έδειξε ότι αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα ωστόσο δυο τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να προσφέρει τα αναμενόμενα.

Ο ίδιος ταλαιπωρήθηκε αρκετά ωστόσο είχε δίπλα του τη διοίκηση του συλλόγου και συγκεκριμένα τον Παναγιώτη Αξιώτη που στάθηκε στο πλάι του από την πρώτη στιγμή, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξη του.

Ο Στρίγγας μάλιστα θέλησε να ευχαριστήσει τον παράγοντα της Καμινιώτικης ομάδας μέσω δήλωσης που αναφέρει

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον πρόεδρο Παναγιώτη Αξιώτη και τον γιατρό της ομαδας του Ατρόμητου Πειραια Αλέξανδρο Δασούλα για την επιτυχημένη επέμβαση μου στο χέρ. Είχα μια άτυχη χρόνια καθώς την πρώτη αγωνιστική έπαθα κάταγμα στο χέρι. το ξεπέρασα μετά ακολούθησε ένα θέμα με τον οπίσθιο χιαστό και τρίτωσε με καινούριο συντριπτικό κάταγμα στο καρπό και στο ίδιο χέρι που δεν γλίτωσα την πόρτα του χειρουργείου. Ο κύριος Αξιώτης ήταν σε όλα δίπλα μου από την πρώτη στιγμή και σε όλες αυτές μου τις δυσκολίες …Τέτοιοι άνθρωποι και τέτοιες συμπεριφορές σπανίζουν από το ποδόσφαιρο και μόνο αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να πάνε το άθλημα μπροστά και να του ανεβάσουν το επίπεδο !


Σχετικά άρθρα

Παλάτσιος: Λειτουργεί επαγγελματικά η Ελλάς Ποντίων [vid]

Δήλωσε «παρών» ο Φαληρικός, 2-1 την ισχυρή ΑΕ Μ. Αετού Ολυμπιάδας

Τα σημερινά(9/9) αποτελέσματα της α' φάσης του Κυπέλλου Πειραιά

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35