social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Καθάρισε» στο δεύτερο η Ελλάς Ποντίων, 5-1 τον ΑΣ Ποντίων

«Καθάρισε» στο δεύτερο η Ελλάς Ποντίων, 5-1 τον ΑΣ Ποντίων

Για ένα ημίχρονο ήταν ντέρμπι το παιχνίδι της Ελλάδας Ποντίων με τον ΑΣ Ποντίων, στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Α' ΕΠΣ Πειραιά.

Σε αυτό το διάστημα, οι «βυσσινί» βρέθηκαν να προηγούνται με 2-1, για να ανεβάσουν στροφές στο δεύτερο μέρος και να φτάσουν στη νίκη με το ευρύ 5-1 στις «Σιταποθήκες». Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Σαπαλίδης, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ και οδήγησε την ομάδα του εκ του ασφαλούς στην επικράτηση. Από την άλλη, είχε μία πολύ καλή παρουσία το νεανικό σύνολο του ΑΣ Ποντίων, που αγωνίστηκε χωρίς σκοπιμότητες.

Με το... καλημέρα στο παιχνίδι (1') ο Σαπαλίδης άνοιξε το σκορ με λόμπα, όμως στο 37' ο Νέστορας «απάντησε» και με κεφαλιά έγραψε το 1-1. Τον... λόγο πήρε πάλι ο Σαπαλίδης, ο οποίος δέχθηκε τη σέντρα του Σιμονιάν, κοντρόλαρε την μπάλα και με πλασέ έκανε το 2-1 λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους. Τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τους παίκτης του Στ. Τζαναβάρα, που έφτασαν σε άλλα τρία γκολ. Στο 56' ο Σταφσουλάι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 με πλασέ έπειτα από κάθετη πάσα του Σαπαλίδη, ενώ στο 64' ήταν η σειρά του Ηλιάδη να βρει... δίχτυα με σουτ (4-1). Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Σαπαλίδης στο 80' με πλασέ στο «Γ» της εστίας μετά από κάθετη πάσα του Ηλιάδη.

Διαιτητές: Πουλόπουλος, Λαμπροπούλου-Καρακελλές

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ (Σταύρος Τζαναβάρας): Ναβροζίδης, Λάπας (46' Πλουμάτος), Σιμονιάν, Στεφανής, Μαούνης, Κεραμάς (80' Τάγης), Συμεώνογλου (70' Παλιάτσος), Πουρσανίδης, Σαπαλίδης, Ηλιάδης, Σταφσουλάι (78' Ντόσκορης)

ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ (Αλέξανδρος Γκρέκος): Μπαλτάς, N. Λιανόπουλος, Γαρμπής (78' Ζαχαρίας), Ντελιλάι, Νέστορας, Νησίριος, Σιφνάκης (83' Ξένος), Τσουκαλάς, Κούβαρης (78' Μπλιάζης), Μουσάι, Μελεμενής (78’ Νίνος).

 


Σχετικά άρθρα

Με σχεδόν απόλυτη πλειοψηφία υπερψηφίσθησαν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της ΕΠΣ Πειραι

Ελεύθερος ο Βοζίκης από την ΑΣ Ποντίων

Τα πλήρη αποτελέσματα στιν Πειραιά(23-24/3)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35