social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανδριανάκης: Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές

Ανδριανάκης: Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές

Ιδανική εκκίνηση πραγματοποίησε ο Περαμαϊκός στα πλέι οφ της Α' ΕΠΣ Πειραιά, παίρνοντας τη νίκη απέναντι στη Χαραυγή (2-1).

Μιλώντας στο Soccerlive, ο προπονητής των πράσινων, Αχιλλέας Ανδριανάκης, αναφέρθηκε στο παιχνίδι της πρεμιέρας της διαδικασίας, αλλά και σε εκείνο που ακολουθεί με την Ελλάδα Ποντίων στο γήπεδο του Κορυδαλλού την Κυριακή (27/3), σημειώνοντας ότι η ομάδα του θέλει την άνοδο και μπορεί να τη διεκδικήσει, παρά τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών.

«Ήταν κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ να ξεκινήσουμε με νίκη. Κάναμε από την αρχή ένα καλό παιχνίδι και δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο. Τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ! Μάλιστα ένα παιδί έπαιξε με πυρετό» σημείωσε στην εισαγωγή του ο νεαρός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Παρά τις τρεις σημαντικές απουσίες που έχουμε (Κεσανίδης, Δεληβασίλης, Κοττάκης), υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη προς όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές! Θα πάμε παιχνίδι το παιχνίδι, βήμα το βήμα και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος. Θέλουμε την άνοδο, όμως τώρα κοιτάζουμε μπροστά το παιχνίδι με την Ελλάδα Ποντίων».

 


Σχετικά άρθρα

Η ενημέρωση της Ελλάδας Ποντίων για το γήπεδο

Μία κλάση πάνω ο Αλμυρός, 5-2 τον Περαμαϊκό

Ελεύθερος από τον Περαμαϊκό ο Τάσος Κοττάκης

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35