social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αγιασμός στον Αμπελακιακό και... ευχαριστίες

Αγιασμός στον Αμπελακιακό και... ευχαριστίες

Άφησε για λίγη ώρα στην... άκρη τις αγωνιστικές της δραστηριότητες η οικογένεια του Αμπελακιακού και παρευρέθηκε χθες (5/10) στον προβλεπόμενο ετήσιο αγιασμό.

Μάλιστα, οι κόκκινοι θέλησαν να ευχαριστήσουν δημοσίως όλους τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον σύλλογο τους.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Ετελέσθη στο Δημοτικό Γήπεδο Αμπελακίων ο ετήσιος Αγιασμός της χρόνιας 2022-2023 της οικογένειας του 'ΣΦΑΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ' με την παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, του Διοικητικού Συμβουλίου του Γυμναστικού Συλλόγου Σαλαμίνας, του τεχνικού επιτελείου, του αντρικού τμήματος ποδοσφαίρου, των τμήματων της Ακαδημίας ποδοσφαίρου και ενός τμήματος από τη ρυθμική γυμναστική του Συλλόγου μας! Ευχαριστούμε που παρευρέθησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακόπουλου Μπόγρη τον Πρόεδρο του ΑΚΟΙΠΟΠ κ. Θανάση Αλαισκα την Δημοτική Σύμβουλο κ.Σοφία Καρνεση καθώς και τον Πρόεδρο και τα μελη του Δ.Σ του Α.Σ.Σ Ο ΑΙΑΣ και τον Πρόεδρο και τα μελη του Δ.Σ των ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ! Τελος ένα μεγάλο 'ευχαριστώ' σε όλους και όλες εσάς που με την εμπιστοσύνη σας μεγαλώνετε ολο και περισσότερο αυτα που πρεσβεύουμε στο αθλητικό γιγνεσθαι του νησιού μας και όχι μόνο και δεν είναι αλλα από το ΗΘΟΣ και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ».

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35