social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παραμένει στην τεχνική ηγεσία των Λεόντων Καμινίων ο Φώτης Πολίτης

Παραμένει στην τεχνική ηγεσία των Λεόντων Καμινίων ο Φώτης Πολίτης

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Λεόντων Καμινίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του Φώτη Πολίτη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

 

 

Ο Φώτης κλήθηκε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά στο φινάλε των δύο τελευταίων αγωνιστικών περιόδων ανταπεξήλθε με απόλυτη επιτυχία - με αποκορύφωμα το εξαιρετικό φίνις της σεζόν που πέρασε και την παραμονή της ομάδας - και μετά από τις συζητήσεις σε άριστο κλίμα με τον πρόεδρο Γιάννη Ηλία αποφασίστηκε να αναλάβει εξαρχής σαν πρώτος προπονητής τους Λέοντες και να τους οδηγήσει τη νέα χρονιά.
Πιστεύουμε ότι ο Φώτης Πολίτης κέρδισε το σεβασμό και την εκτίμηση, σαν βοηθός προπονητή και στην αναπλήρωσή στη θέση του πρώτου προπονητή, σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και του άξιζε να παραμείνει πρώτος προπονητής της ομάδας.
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο προπονητής της ομάδας μας δήλωσε《Ευχαριστώ τον πρόεδρο Γιάννη Ηλία για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και θα προσπαθήσω να του την ανταποδώσω με την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας. Οι Λέοντες θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν.》
Ο σχεδιασμός προχωράει με γοργούς ρυθμούς και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι ανανεώσεις και οι πρώτες μεταγραφές.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35