social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πολύτιμη προσθήκη στις Ακαδημίες του Ικάρου Καλλιθέας με Γιώργο Τσετσώνη

Πολύτιμη προσθήκη στις Ακαδημίες του Ικάρου Καλλιθέας με Γιώργο Τσετσώνη

Ο προπονητής Γιώργος Τσετσώνης (φωτο) είναι το νέο πρόσωπο στις ακαδημίες του ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, που ως γνωστόν ανήκει πλέον στο ευρύτερο Τιμ των ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!
 
Ο έμπειρος τεχνικός ξεκίνησε την προπονητική στις ακαδημίες της Αναγέννησης Μοσχάτου, στη συνέχεια συνεργάστηκε με τις ακαδημίες της Θύελλας Μοσχάτου για τρία χρόνια, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής στην ομάδα futsal της Καλλιθέας και υπεύθυνος των τμημάτων υποδομών εκεί την τελευταία δεκαετία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την περσινή χρονιά η Κ/14 της Καλλιθέας πρώτευσε στο τουρνουά Acropolis επικρατώντας επί πολύ δυνατών αντιπάλων, ενώ η ομάδα futsal K/9 άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα! Ο Πρόεδρος του ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Γιάννης Περλορέντζος εύχεται ένα καλό ξεκίνημα στον προπονητή, να ακολουθήσουν πολλές επιτυχίες, και προπαντός να αναδειχθούν νέα ταλέντα που θα αφήσουν εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο φορώντας την φανέλα είτε του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ είτε κορυφαίων ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό...
 
Από το Γραφείο Τύπου του Ικάρου Καλλιθέας,
Θάνος Λογοθέτης

Σχετικά άρθρα

«Χαμογέλασε» επιτέλους ο Αετός Κορυδαλλού, 2-0 την Ελλάδα Ποντίων

Πρώτη κίνηση με Τσολακάκη ο Προφήτης Ηλίας

Αποχώρησε από το Κερατσίνι ο Τρίχος

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35