social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα Soccerlive: Δυναμικό μπάσιμο η Χαλκηδόνα με Φέκο και Τσαλίκη

Θέμα Soccerlive: Δυναμικό μπάσιμο η Χαλκηδόνα με Φέκο και Τσαλίκη

Δύο σπουδαίες μεταγραφικές προσθήκες πραγματοποίησε η διοίκηση της Χαλκηδόνας, στην προσπάθεια που κάνει  να φτιάξει μια ομάδα που θα είναι αντάξια των προσδοκιών της ιστορίας της.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Προέδρου Δημήτρη Κούρτη, η Χαλκηδόνα ήρθε σε συμφωνία με έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς των τελευταίων ετών στο πειραϊκό ποδόσφαιρο, τον Γιάννη Φέκο, γνωστό σε όλους από πετυχημένες πορείς σε ομάδες όπως Ίκαρο Καλλιθέας, Χαραυγή, ΑΕΚΤ, ΑΕ Νέου Φαλήρου, Ατρόμητο Πειραιά, Σαρωνικό Αίγινας, Ερμή Κορυδαλλού, ΑΕ Περάματος, ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας και άλλες και σίγουρα με την παρουσία του θα δώσει στην ομάδα του Γιάννη Κούση τη σιγουριά που χρειάζεται η αμυντική γραμμή.

Παράλληλα, με κινήσεις του Λάμπρου Χανιώτη, η Χαλκηδόνα ήρθε επίσης σε συμφωνία με τον δεινό επιθετικό Γρηγόρη Τσαλίκη, που πέρσι διέπρεψε με την ΑΕ Σαρωνικός Αίγινας. 

 

Ακολουθεί το δελτίο τύπου, που λάβαμε από την ομάδα: 

 

«Δύο σημαντικές προσθήκες —Προσθήκες στοχευμένες Που θα προσφέρουν λύσεις— Στο ρόστερ της Χαλκηδόνας Ο έμπειρος αμυντικός Γιάννης ΦΕΚΟΣ Αναγνωρίσιμος αμυντικός στα γήπεδα του Πειραιά τελευταίος σταθμός η ομάδα της Χαραυγής την οποία βοήθησε σημαντικά στα τελευταία επιτυχη αποτελέσματα της. Ο Γρηγόρης Τσαλίκης έμπειρος επιθετικός Έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες μεταξύ αυτών ο Ήφαιστος η χαραυγή τελευταίος σταθμός ο Σαρωνικός πέρυσι όπου εκτός από την πολύ μεγάλη συμμετοχή σε χρόνο ήταν και πρώτος σκόρερ της ομάδας του Σαρωνικού με 12 γκολ. Να τονίσουμε ότι για την προσθήκη του Τσαλίκη του Γρηγόρη οι προσωπικές ενέργειες του Λάμπρου Χανιώτη ήταν αυτες που οδήγησαν τον ποδοσφαιριστή να επιλέξει την ομάδα της Χαλκηδόνας. Γιάννη —-Γρηγόρη καλώς ήρθατε Στην οικογένεια της Χαλκηδόνας υγεία και κάθε επιτυχία σας εύχεται όλο το ΔΣ εμπιστεύομενο τις ικανότητες σας οι οποίες θα στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν στον Πειραιά». 

AO_Xalkidon.jpg

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35