social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανέωσε ο Βαγγέλης Πνευματικός στην Χαλκηδόνα και δύο επιστροφές

Ανανέωσε ο Βαγγέλης Πνευματικός στην Χαλκηδόνα και δύο επιστροφές

 

 

Με τη φανέλα της Χαλκηδόνας θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο Βαγγέλης Πνευματικός. Ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη ιστορία για το σύλλογο, καθώς είναι από τους παλαιότερους παίκτες της ομάδας, με πολλαπλές συμμετοχές και η διοίκηση είναι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση της συνεργασίας. 

Μάλιστα, δίπλα του φέτος θα έχει και τον αδελφό του, τον τερματοφύλακα Κώστα Πνευματικό, ο οποίος επιστρέφει από τον Αστέρα Νίκαιας, όπου είχε δοθεί δανεικός, όπως και ο πολυθεσίτης αμυντικός Αναστάσιος Ζαρκαδούλας. 

 

Ακολουθεί και η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου: 

 

«Από τους παλιότερους αθλητές της ομάδας μαζί με τους ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ Βαγγέλη και Κώστα τους καλωσορίζουμε πάλι στην ομάδα με την οποία έχουν αγωνιστεί σε όλες τις Ποδοσφαιρικές τους ηλικίες .  Επίσης επιστρέφει από τον Αστέρα Νίκαιας και ο άλλος αθλητής που είχε δοθεί δανεικός πέρυσι ο Αναστάσιος Ζάρκαδούλας Όποιος αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ και του στόπερ. Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς, χαμογελαστοί και να συντελέσουν με τους υπόλοιπους αθλητές στην επιτυχία των στόχων της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2023 —2024». 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35