social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δοκιμαστικά στο Κερατσίνι

Δοκιμαστικά στο Κερατσίνι

 

Ο ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΊΝΙ θα πραγματοποιήσει δοκιμαστικά ποδοσφαιριστών για την στελέχωση της ανδρικής ομάδας που θα αγωνιστεί την καινούργια χρονιά στην ΕΠΣΠ .

Τα δοκιμαστικά θα διεξαχθούν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του Κερατσινίου(Σχιστό) την περίοδο…7.-.17. Αυγούστου και ώρα 18.:30 και αφορά αθλητές γεννημένους του 2003-2004-2005 -2006.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στα δοκιμαστικά:• Παπούτσια ποδοσφαιρικά• Κόκκινο κοντομάνικο• Σορτς• Κάλτσες ποδοσφαιρικές• Επικαλαμίδες.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.,συμπληρώνοντας τα παρακάτω στοιχεία ( Ονοματεπώνυμο – προηγούμενη ομάδα – ηλικία – θέση – τηλέφωνο επικοινωνίας) Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6955589788…………. .

Τα δοκιμαστικά θα γίνουν υπό την επίβλεψη του Προπονητή κου Κώστα Μενδρινού.

*Απαραίτητη προϋπόθεση για τους ποδοσφαιριστές που θα συμμετέχουν στα δοκιμαστικά είναι η ιατρική γνωμάτευση στην οποία θα πιστοποιείται η δυνατότητα συμμετοχής τους σε αθλητικές δραστηριότητες ανταγωνιστικού τύπου.


Σχετικά άρθρα

Ελεύθεροι Τζωρτζάτος και Ξενιτόπουλος από Μοσχάτο

Κερατσίνι: Πένθος για τον Μάκη Αποστόλου που θρηνεί το χαμό της μητέρας του

Επανήλθε στις νίκες η Αμφιάλη, 2-0 την αξιόμαχη Χαλκηδόνα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35