social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δύο ταλέντα στη Χαλκηδόνα

Δύο ταλέντα στη Χαλκηδόνα

 Δύο υποσχόμενα ταλέντα υπέγραψαν και συμφώνησαν με την ομάδα της Χαλκηδόνας, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα  να εντάξει στο ρόστερ της και νεαρούς αθλητές. 

 

Ακολουθούν οι ανακοινώσεις του συλλόγου: 

 

Νέος μέλος της Χαλκηδόνας αποτελεί ο Άρης Κατσάνης, γεννημένος το 2005, ο οποίος είχε μία γεμάτη χρονιά πέρυσι στον Ηρακλή Νίκαιας αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου Προηγούμενες ομάδες Κεραμεικός και Ηρακλής Νίκαιας Με τον Ηρακλή Νίκαιας περυσι ειχε μία γεμάτη χρονιά σε συμμετοχές και χρόνο. η Χαλκηδόνα τον καλωσορίζει του εύχεται ΥΓΕΙΑ Και καλή επιτυχία στις προσπάθειες που θα κάνει για τα καλύτερα αποτελέσματα του συλλόγου


Επίσης, στο σύλλογο εντάσσεται ο  νεαρός επιθετικός ΒΟΡΡΙΑΣ ΦΑΝΗΣ ΤΟ 2005 ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ Ο οποίος πέρυσι είχε μία αρκετά μεγάλη συμμετοχή ειδικά μετά το ΠΡΩΤΟ γύρο με την πρώτη ομάδα του Ηρακλή Νίκαιας Ο μικρός έχει αγωνιστεί μέχρι την Κ 15 στην αεκ και στον αετό Κορυδαλλού . Η Χαλκηδόνα Τον καλωσορίζει και του εύχεται να έχει υγεία και οι προσπάθειες του να είναι με ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ώστε ο σύλλογος να έχει θετική πορεία την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.


Σχετικά άρθρα

Ανανέωσε ο «killer» Αγουρσαλίδης στον ΑΣ Κωφών

Ανακοίνωση για τα έργα στο ΣΕΦ

Έργα στο γήπεδο της Νίκαιας- Προσπάθεια αδειοδότησης το γήπεδο του Ρέντη

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35