social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανέωσαν οι ηγετικοί Κωνσταντάκος, Πιτερός και Φαναρίτης στη Θύελλα Μοσχάτου

Ανανέωσαν οι ηγετικοί Κωνσταντάκος, Πιτερός και Φαναρίτης στη Θύελλα Μοσχάτου

 Από το ΔΣ της Θύελλας Μοσχάτου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: 

«Οι ανανεώσεις πάντα σε μια ομάδα ξεκινάνε από τα βουνά τής.....
Και φυσικά στην αρχή βρίσκεται η σημαία τα τελευταία χρόνια που ακούει στο όνομα Κωνσταντίνος κωνσταντακος. ότι και να πούμε για το παιδί αυτό είναι λίγο γνωστό σε όλους η ποιότητα η αξία του αλλά κ η εμπειρία του τόσα χρόνια στα γήπεδα του Πειραιά θα την ζήλευαν αρκετοί και φέτος θα είναι στην πρώτη γραμμή και ως πρώτος αρχηγός θα ηγηθεί τής προσπάθειας να επιστρέψει η ομάδα εκεί όπου ανήκει.. !!
Στην συνέχεια έρχεται από πίσω με φορά ο βράχος τής Άμυνας οπου έγινε ο παλμός της ομάδας εντός κ εκτός γηπέδου να αποτελέσει την δεύτερη ανανέωση και δεν είναι άλλος από τον πιτερο βασίλειο η εμπειρία του ο ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς και η προσωπικότητα του έρχεται να συνδυαστεί ιδανικά στο προφίλ τής ομάδας που είναι αποφασισμένη να παλέψει μέσα στο γήπεδο.
έτσι λοιπόν θα αποτελέσει και τον δεύτερο αρχηγό της ομάδας!!
Και κάπου εδώ για να μπορούν οι δύο παραπάνω να βγάλουν γούστα πρέπει να το συνδυάσουν με την νεανική τρελά που κουβαλάει εδώ κ χρόνια στα γήπεδα του Πειραιά ..που παρόλο το μικρό τής ηλικίας του την εμπειρία του θα την ζήλευαν αρκετοί. διακρίνεται για τον τσαμπουκά του το πάθος του και την ποδοσφαιρική του ηρεμία στην άμυνα κ έχει μάθει να δίνει και την ψυχή του για την ομάδα μας κ δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη φαναριτη όπου φυσικά θα αποτελέσει τον τρίτο κατά σειρά αρχηγό της ομάδας μας....»

Σχετικά άρθρα

Τα πλήρη αποτελέσματα στην ΕΠΣ Πειραιά(30/9-1/10)

Ελεύθερος από το Νέο Ικόνιο ο ταλαντούχος Στάθης Καραγιαννίδης

Πέρασε δύσκολα από τη Δραπετσώνα το Κερατσίνι, 3-2 στο 85΄τον ΑΣ Ποντίων

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35