social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με «όρεξη» στο πρώτο μέρος η Χαραυγή 5-2 τον Πυρρίχιο

Με «όρεξη» στο πρώτο μέρος η Χαραυγή 5-2 τον Πυρρίχιο

Με φουλ μηχανές στο πρώτο ημίχρονο η Χαραυγή λύγισε σε φιλική αναμέτρηση με 5-2 τον Πυρρίχιο και έδειξε αρκετά καλά σημάδια από την μέχρι τώρα καλοκαιρινή προετοιμασία. 

Μόλις στο πρώτο μισάωρο η ομάδα του Δημήτρη Βουτσινά προηγήθηκε με 4-0, χάρη σε τέρματα των Πέρρου, Γκανίδη, Λαλάι και Σιφνάκη. 

Στην επανάληψη ο Πυρρίχιος, που είχε σημαντικές ελλείψεις μείωσε σε 4-2, με δύο πέναλτι του Αγγελιδάκη, για να κάνει το τελικό 5-2 στη συνέχεια ο Κασδοβασίλης. 

Αν και είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα και οι δύο ομάδες για τα δεδομένα της εποχής έδειξαν καλά στοιχεία ανά διαστήματα, ενώ χρησιμοποιήθηκαν και αρκετά από τα νέα αποκτήματα του φετινού καλοκαιριού. 


ΧΑΡΑΥΓΗ(Δημήτρης Βουτσινάς): Συρίγος, Γεροπαναγιώτης, Αγγελόπουλος, Μελάς, Παπανικολάου, Σαλάτας, Πέρρος, Λαλάι, Σιφνάκης, Γκανίδης, Σαρρής. 

Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Ρασσάς,  Κοντόπουλος,  Μάριγκεν, Ντάριο, Δέρδας, Τζαβάρας, Κασδοβασίλης, Παλούκης και Πέκοφ. 

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ(Μιχάλης Κατσάφαρος): Ζερζελίδης, Σταθαράς, Γκαλέτι, Πιπερίδης Ισ., Ρούπας,  Πιπερίδης Ι., Ερμπαλίδης, Μαυρίδης, Τσούφλας, Φωτιάδης,  Φετφατζίδης. Αγωνίστηκαν και οι Βασιλειάδης, Σιδηρόπουλος, Βαλμάς, Κορωναίος, Αγγελιδάκης, Χατουτσίδης. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35