social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χορταστικό θέαμα στο φιλικό από Αστέρα Κερατσινίου και ΑΟ Πειραιά(3-3

Χορταστικό θέαμα στο φιλικό από Αστέρα Κερατσινίου και ΑΟ Πειραιά(3-3

 

Αρκετά ενθαρρυντικά μηνύματα παρουσίασαν στο τελευταίο φιλικό που έδωσαν Αστέρας Κερατσινίου και ΑΟ Πειραιάς στο γήπεδο της Χαραυγής, καθώς για τα δεδομένα της εποχής και στη φάση προετοιμασίας που βρίσκονται οι ομάδες, παρουσίασαν ωραίο θέαμα, με το τελικό 3-3 να μαρτυράει ότι σίγουρα αμφότερες αναμένεται να παρουσιαστούν άκρως επιθετικές στο νέο πρωτάθλημα της Β' Πειραιά. 

Για τον Αστέρα του Χρήστου Πολύζου ήταν το δεύτερο φιλικό μέσα σε λίγες μέρες, μετά το πρώτο με την Ελλάδα Ποντίων και χρησιμοποιήθηκαν σχεδόν δύο ενδεκάδες, αφήνοντας καλά στοιχεία. Πρωταγωνιστής για τους Χαραυγιώτες ο Λευτέρης Μαργαντίνης που πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του. 

Από την άλλη πλευρά, οι Καμινιώτης του Κώστα Βάρσου έδωσαν το πρώτο τους φιλικό στα πλαίσια της προετποιμασίας τους και κατάφεραν αν και είχαν μείνει πίσω στο σκορ με 3-1, να επιστρέψουν σε 3-3 με τα γκολ να σημειώνουν οι Δρογγίτης(2) και Βάρσος Β.. Πολύ θετικό το κλίμα στις τάξεις του ΑΟ Πειραιά, που πήγε στη χαραυγή με 25μελη αποστολή. 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡ.(Χρήστος Πολύζος): Καουλάι, Ρηνιώτης, Σαντίνο, Πολυχρονάκης, Ρίζος, Φραγκόγιαννης, Ντέιβιντ, Μπρούνο, Λάζο, Κατσαμάκης, Μαρκαντίνης. 

Έπαιξαν και οι Χατζηγιάννης, Βενέτης, Καλαφατέλης, Ανθόπουλος, Κάβουρας, Μπρατσάι, Χουχούλης, Χρηστίδης, Χρήστου. 

ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ(Κώστας Βάρσος):  Κόκκινος, Ριζόπουλος, Μανιάτης, Χατζηδημητρίου, Πετράκης, Μανιατάκης, Φεργαδιώτης, Βάρσος, Δρογγιτης, Δημητρακαρεας, Ζέρο . 

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι  Μαντζαβίνος, Αλεξιάδης, Δημακάκος και κάποιοι παίκτες υπό δοκιμή από ακαδημίες του εξωτερικού. 

 

Νέο φιλικό θα δώσει ο Αστέρας Κρατσινίου στις 10/9 με τους  Νέους Αστέρια Δραπετσώνας στη Δραπετσώνα. 


Σχετικά άρθρα

Πέρασε από τη Χαραυγή ο Θησέας, 2-1 τους Νέους Ευγενείας

Εύκολα η Άνω Νεάπολη, 5-0 τον Προμηθέα

Στο παιχνίδι της ανόδου με το καλημέρα η Αμφιάλη, 2-1 στην πρεμιέρα τον ΑΟ Καραβά

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35