social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απέκλεισε στην παράταση ο Θησέας 3-1 την επανεμφανιζόμενη Δόξα Πειραιά

Απέκλεισε στην παράταση ο Θησέας 3-1 την επανεμφανιζόμενη Δόξα Πειραιά

 

Στη διαδικασία της παράτασης μπόρεσε ο Θησέας να κάμψει την  αντίσταση της επανεμφανιζόμενης στο πειραϊκό ποδόσφαιρο Δόξας Πειραιά στο γήπεδο της Νίκαιας με τελικό σκορ 3-1(1-1 κ.δ.) και να πάρει την πρόκιρση βάση κλήρωσης απευθείας στην γ' φάση του θεσμού. 

Οι φιλοξενούμενοι του Μανώλη Πράσινου προηγήθηκαν με τον Χαραλάμπους στο 37', για να απαντήσει η ομάδα του Γιάννη Καλαϊτζή λίγο πριν το ημίχρονο με τον Καλαϊτζίδη. 

Στην επανάληψη δεν άλλαξε τίποτα, με το ματς να οδηγείται στην παράταση και το Θησέα να παίρνει την πρόκριση πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τους Γαμβριά(100') και Χαιρέτα(113'). 


Διαιτήτευσε ο Κωνσταντόπουλος Κ.. 
ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ: Καραμαδούκης Γ., Καραμίντζος, Ιατρόπουλος(74' Τσιτσής), Τούρλος, Βασιλείου, Κυριακού, Δερβίσης(74' Καμπουρόπουλος), Γιαλελής(59' Τότσι), Καλαϊτζίδης(65' Αγγελακουλάκος), Παπακίτσος, Μακρυωνίτης(65' Λεκάκος, 106' Καραμαδούκης Δ.).  

ΘΗΣΕΑΣ: Γιαννακουδάκης, Αναγνώστου, Λιανόπουλος, Γκιάτα(70' Χαιρέτας), Χαιρέτας Δ., Ούγκρης(91' Δεσύμπρης), Χαραλάμπους(91' Βλαχουτσάκος), Αγγειάδης(70' Κουτσονικόλας), Γαμβριάς, Θεοδωρόπουλος(107' Ζαχαρόπουλος), Ψωίνος. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35