social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Περαστικά στον προπονητή του ΑΣ Κωφών Χρήστο Μελανιφίδη

Περαστικά στον προπονητή του ΑΣ Κωφών Χρήστο Μελανιφίδη

 

Μια περιπέτεια με την υγεία του πέρασε τις τελευταίες μέρες ο προπονητής του ΑΣ Κωφών Χρήστος Μελανιφίδης. 

O έμπειρος και πετυχημένος τεχνικός υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στον αυχένα στο Ασκληπείο της Βούλας. Ο ίδιος ευχαριστεί τον νειροχειρούργο Σάββα Λυπηρίδη για τις άψογες υπηρεσίες που του παρείχε, καθώς και το Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών Προπονητών Πειραιά, το ΔΣ και τον Πρόεδρο Δημήτρη Καλύκα για την υποστήριξη που του παρείχαν, δείχνοντας πως ο σύνδεσμος βοηθά και εκτός ποδοσφαίρου έχοντας σπουδαίο κοινωνικό πρόσωπο. 

Από την πλευρά του, το σωματείο του ΑΣ Κωφών με ανακοίνωσή του εύχεται ταχεία ανάρρωση στον προπονητή της ομάδας, ενώ αναφέρει πως το κενό αυτών των λίγο ημερών θα αναπληρώσει η μεγάλη δόξα του πειραϊκού ποδοσφαίρου Γιάννης Μανδρέκας. 

 

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:  



«Σύσσωμο το ΔΣ του ΑΣ ΚΩΦΩΝ καθώς και οι ποδοσφαιριστές μας ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον κόουτς μας Χρήστο Μελανιφίδη για την δύσκολη επέμβαση που χρειάστηκε να κάνει και τον περιμένουμε γρήγορα κοντά μας. Να σημειωθεί ότι για όσο διάστημα λείψει καθήκοντα προπονητή έχει αναλάβει ένας μεγάλος γνώστης του ποδοσφαίρου ο κύριος Γιάννης Μανδρέκας. Ευχόμαστε και σε εκείνον καλή επιτυχία και τον ευχαριστούμε που είναι κοντά μας!!».


Σχετικά άρθρα

Θέμα Soccerlive: Κατέθεσαν ένσταση οι Νέοι Αστέρια Δραπετσώνας κατά του ΑΟΑΔ

Μεγάλη επιτυχία ο τελικός Κυπέλλου Βετεράνων Πειραιά «Γεώργιος Καλαφατάς» - 4-1 ο Ερμής στα πέναλτι

Αμπελακιακός: Κράτησε και τον Ζότο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35