social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με ανατροπή ο Αίας Σαλαμίνας 2-1 το εξαιρετικό Νέο Ικόνιο

Με ανατροπή ο Αίας Σαλαμίνας 2-1 το εξαιρετικό Νέο Ικόνιο

 Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο φετινός Αίας Σαλαμίνας δείχνει ότι και στα δύσκολα έχει την ποιότητα για να ανταποκριθεί. Η ομάδα του Τάσου Ανδριώτη πήρε για δεύτερη σερί αγωνιστική οριακή νίκη με 2-1 επί του ανταγωνιστικότατου Νέου Ικονίου και έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα. 

Οι Περαματιώτες αιφνιδίασαν στο 41' ανοίγοντας το σκορ με κεφαλιά του Γκεκάι. Ο Αίας αντέδρασε αστραπιαία και φού έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Ζέρβα στο 44', στο 45' ισοφάρισε με κεφαλιά του Τζιόλα, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κοττάκη. 

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πήγαν να «παγώσουν» και πάλι τα Αμπελάκια, όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γκεκάι, αλλά ο Τσιρίδης που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα άουτ. 

Το γκολ που λύτρωσε τους νησιώτες κάνοντας την ανατροπή έβαλε στο 80' ο Μακρίδης με πλασέ, ενώ μεγάλη ευκαρία για να διευρύνει το σκορ έχασε ο ίδιος στο 92'. 

Διαιτήτευσε ο Τζαγκαράκης. 

ΑΙΑΣ: Κατσικώστας, Λάσκα(77' Πλατέλλας), Λιάτος(66' Μακρίδης), Ευθυμιάτος(46' Ντελιλάι), Τζιόλας, Κοκλιώτης(46' ΠαπαΪσιδώρου), Δάλλας, Καλικαντής, Ζέρβας, Κοττάκης, Μανωλιάς(58' Δημακάκος). 

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ: Χιώτης, Μπαϊμπάκης(86' Κουλουράς), Χονδρουδάκης Π., Κόντζογλου, Σακάλογλου, Κοντογεώργης Δ., Γκεκάι, Μπέλλος(58' Φρονιάδης), Κοντογεώργης Α.(46' Τσιρίδης), Χονδρουδάκης, Παπαϊωάννου(68' Ξένος). 


Σχετικά άρθρα

Διπλό στη Σαλαμίνα η Θύελλα Ραφήνας

Αετός Κορυδαλλού από τα παλιά, 3-1 την φορμαρισμένη Δραπετσώνα

«Περίπατο» στη Νίκαια ο ΑΣ Δραπετσώνας, 5-1 τον Ήφαιστο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35