social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ξύλο και μπουνιές στο ΑΣ Κωφών- Πειραϊκός(2-2)

Ξύλο και μπουνιές στο ΑΣ Κωφών- Πειραϊκός(2-2)

«Εκρητική» πρεμιέρα για τους συντοπίτες ΑΣ Κωφών και Πειραϊκό, αφού οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, με σοβαρά όμως επεισόδια να στιγματίζουν τον αγώνα μετά τη λήξη του. 

Ιστορικό παιχνίδι για τον ΑΣ Κωφών, καθώς ήταν το πρώτο του σε επίπεδο Β΄ Κατηγορίας και με υπηρεσιακό προπονητή τον θρυλικό Γιάννη Μανδρέας προηγήθηκε δύο φορές με τους Σφυρή(31' πέναλτι) και Τσιτουρίδη(62'), αλλά οι νεανίες του Πειραϊκού δεν «μάσησαν» και ισοφάρισαν αντίστοιχα με τους Ορφανό(42') και Ζαχαρόπουλο(79'). 

Μετά τη λήξη της συνάντησης και όπως αναγράφει ο διαιτητής Μαμσάκος στο φύλλο αγώνος, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο ποδοσφαιριστής του ΑΣ Κωφών Σφυρής, που γρονθοκόπησε αντίπαλο. Σε εκείνο το σημείο φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες εισήλθαν στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων στο γήπεδο της Χαραυγής, με τη σύρραξη να γενικεύεται και μετά από αρκετή ώρα με την επέμβαση των ψυχραιμότερων να αποκλιμακώνεται...

ΑΣ ΚΩΦΩΝ: Γιαννούλης, Μπερίκος, Τσορτανίδης, Σάββας, Τζεγιαννάκης, Σφυρής, Αθανασόπουλος, Τοπίκογλου, Κωνσταντίνου, Καλατζόγλου, Τσιτουρίδης. 

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Νταβτιάν, Βογιατζόγλου, Φαφαλιός(46' Μανώλης), Καλλίνκος, Θηραίος(63' Ψαράκης), Βαμβακάς, Ψαρράς(76' Ζαχαρόπουλος), Σοκορέλης(57' Σιβίλιας), Ορφανός, Βλαχογιάννης, Βερσάκης(66' Βαφίνης). 


Σχετικά άρθρα

Οι ποινές στον Πειραιά(21/11)- 20 αγωνιστικές στον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Κερατσινίου

Αρχαιρεσίες στις 24/7 στην ΑΕ Περάματος

Νώντας Πουλής: «Θέλουμε ο Μαύρος Αετός Ολυμπιάδας να... μεγαλώνει καθημερινά»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35