social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ματσάρα στον Κορυδαλλό, ο Αετός 3-1 τον ΑΟΚ Φαλήρου

Ματσάρα στον Κορυδαλλό, ο Αετός 3-1 τον ΑΟΚ Φαλήρου

 
Την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα επέκτεινε ο Αετός Κορυδαλλού. Η ομάδα του Αντώνη Καλαμάκη επικράτησε στην επανάληψη με 3-1 του αξιόμαχου ΑΟΚ Φαλήρου και θυμίζει κάτι από τις καλές της εποχές.  Ήταν ένα αρκετά συναρπσαστικό παιχνίδι, που είχε τα πάντα, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο του Κορυδαλλού. 

Στο 14' οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με πέναλτι του Ξενιτόπουλου, που κέρδισε ο Ταμπουρατζής. Λίγο αργότερα στο 23' οι Τζιτφιώτες χάσανε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν σε δικό τους πέναλτι ο Μανιάς απέκρουσε την εκτέλεση του Ελευθεράκη. 

Το ημίχρονο έκλεισε με ένα δοκάρι του Αετού με τον Μπούλιαρη στο 42'. 

Στην επανάληψη το συγκρότημα του Γιώργου Γκοβερίνου έκανε το 1-1 με σουτ του Χαιρόπουλου εκτός περιοχής στο 53', ενώ λίγο έλειψε να κάνει την ανατροπή όταν στο 67' ο Ελευθαράκης σημάδεψε το δοκάρι. 

Ο Αετός στη συνέχεια πίεσε και πέτυχε τα γκολ που του έδωσαν τη νίκη με τους Καλαμάρα(72'- κεφαλιά) και Τσιμιλιώτη(79' εκτέλεση φάουλ). 

Διαιτήτευσε ο Τζαγκαράκης. 
ΑΕΤΟΣ: Μανιάς, Κουλίζος(59' Βαμβακούσης), Ξενιτόπουλος, Καλαμάρας, Τουρκοχωρίτης(59' Λεριός), Γεωργιάδης(82' Χύκα), Βερούση, Κομήτας, Μπούλιαρης(73' Μάναλης), Ταμπουρατζής, Αρώνης(59' Κωστόπουλος). 
ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ: Αργυρόπουλος, Γεωργακόπουλος(76' Βοϊδονικόλας), Γιακασίκογλου(67' Καλεντζής), Άρτι, Καρανίκας, Παρέλλης(46' Πρίφτης), Χαντζής(76' Γερακούδης), Χαιρόπουλος, Παπαδόπουλος(46' Σεμπέκος), Ελευθεράκης, Ανδρέου. 
 

Σχετικά άρθρα

Ανανέωση εμπιστοσύνης σε Βαγγέλη Κώττο ο Πανιώνιος Κερατσινίου

Υπεύθυνη τύπου και δημοσίων σχέσεων στην Ειρήνη 2005 η Γιώτα Σακκά

Με λυτρωτή Ηλιάδη στο 93' ο ΑΟ Καραβάς πρωταθλητής, 2-1 με ανατροπή τη γενναία Χαλκηδόνα των 10 παικ

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35