social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο 118' της παράτασης την πρόκριση η Αμφιάλη, 2-1 τη Χαραυγή

Στο 118' της παράτασης την πρόκριση η Αμφιάλη, 2-1 τη Χαραυγή

Ένα άτυπο...«ντεζαβού» βίωσαν Αμφιάλη και Χαραυγή, αφού οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πάλι μετά από μόλις τέσσερις μέρες, αυτή τη φορά για το θεσμό του Κυπέλλου, με τους γηπεδούχοι να παίρνουν ξανά νίκη με 2-1 με τη διαφορά ότν χρειάστηκε η ημίωρη παράταση και το 118' για να φτάσουν στην πρόκριση. 

Μετά από ένα «στείρο» πρώτο μέρος η ομάδα του Άρη Κακογιάννη προηγήθηκε στην επανάληψη με τον Σιάνο. Η Χαραυγή του Δημήτρη Βουτσινά απάντησε στο 80' με τον Κασδοβασίλη στέλντονας το ματς στην παράταση. Εκεί οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν την πρόκρισή τους με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Σιάνου λίγο πριν το φινάλε του ματς(118'). 

Διαιτήτετσε ο Ζησιμόπουλος, από τον οποίο έχει σοβαρά παράπονα η Χαραυγή. 

ΑΜΦΙΑΛΗ: Παγώνης, Γεωργακόπουλος, Μπακοθανάσης, Φύπε, Μανγκαλατζίου (98’ Τσότσος), Πουρσανίδης (66’ Νιζάμης), Ρεντζέπη, Λοϊζίδης, Σιάνος, Επιτροπάκης (75’ Τζωρτζάτος), Παπαδόπουλος (75’ Φυσαράκης – λ.τρ 107’ Λέλος).

ΧΑΡΑΥΓΗ: Κρασάς, Γαβαλάς, Μικρούλης (95’ Γεροπαναγιώτης), Μελάς (75’ Ηλιούπολος), Παπανικολάου, Σαλάτας (95’ Λαλάι), Πέρρος, Παλούκης (63’ Γκανίδης), Κασδοβασίλης, Σαρρής (66’ Φαμπιάν), Σιφνάκης.

 


Σχετικά άρθρα

Χορταστικό 2-2 ανάμεσα σε ΑΟΑΔ και Θύελλα Μοσχάτου

Έφτασε στην κορυφή τον ΑΟ Καραβά η Αμφιάλη, 2-0 τον ΑΟΚ Φαλήρου

Για την υπέρβαση με Μιφτάρι ο Αργοναύτης

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35