social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Αναγεννημένοι» οι Νέοι Αστέρια Δραπετσώνας, 3-2 την ΑΕ Χατζηκυριακείου

«Αναγεννημένοι» οι Νέοι Αστέρια Δραπετσώνας, 3-2 την ΑΕ Χατζηκυριακείου

 Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τους ανανεωμένους Νέους Αστέρια Δραπετσώνας, που στο ντεμπούτο του Μανώλη Καραντινού στον πάγκο τους επικράτησαν με 3-2 της αξιόμαχης Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακείου. 

Φρενήρης ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο, όπου σημειώθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε συνολικά γκολ της συνάντησης. 

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μαρουσάκη στο 15', που εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα των Νέων. Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα και ισοφάρισαν στο 24' με όμορφη ατομική ενέργεια του πολύτιμου Οστά Χ., για να πάρουν το προβάδισμα με ωραίο σουτ εκτός περιοχής του Κτενά στο 32'. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Χατζηκυριακείου να αντιδράσει, καθώς ισοφάρισε με σουτ του Κριεμάδι στο 37', έπειτα από λάθος υπολογισμό του γκολκίπερ Λάτσινου. 

Στην επανάληψη οι γπηεδούχοι ανέβηκαν αισθητά και πέτυχαν το γκολ που τους έδωσε τη νίκη με...αυτογκόλ κεφαλιά του Σαμουρίδη, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσελεπή Α. στο 51'. Ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ στη συνέχεια έχασαν οι Τσελεπής Σ. και Οστά Χ. 

Διαιτήτευσε ο Παρισσόπουλος. 

ΑΣΤΕΡΙΑ: Λάτσινος, Κέβιν(70' Γεωργαλάς), Κυριακάκης Χ., Φίτσο, Ικόνομι(10' λ.τρ. Γαρμπιδάκης), Χαϊρεντίνι, Νταλίπη(70' Καραμάνης), Κτενάς, Τσελεπής Α., Οστά Χ., Τσελεπής Σ.(81' Κάπο).

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ: Κάβουρας, Διακογιάννης, Σαμουρίδης(43' Παπαθέου), Παλαιστίδης(60' Τερζής), Νίνο, Σκρίμπιας(60' Μπάλιας), Τεβζάτζε, Μπαλτιμάς(68' Αλιάσι), Βέτσικας, Κριεμάδι, Μαρουσάκης. 


Σχετικά άρθρα

Επιθετική τόνωση με Δημήτρη Φασιλή ο ΑΣ Δραπετσώνας

Τα σημερινά(24/2) αποτελέσματα στην ΕΠΣ Πειραιά

Ανανέωσε ο Χατζησεβαστός στην Ολυμπιάδα Μαύρου Αετού

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35