social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πήρε το τοπικό ντέρμπι η Ένωση Α.Α. Ρέντη, 1-0 τη Νίκη Ρέντη

Πήρε το τοπικό ντέρμπι η Ένωση Α.Α. Ρέντη, 1-0 τη Νίκη Ρέντη

 Πολύτιμη νίκη στο πρωτάθλημα, η πρώτη για φέτος για την Ένωση Απόλλωνα Ακράτητου Ρέντη, η οποία ήρθε σε τοπικό ντέρμπι, καθώς η ομάδα των Βλάνταν Ζίβκοβιτς και Κώστα Τζιώτη λύγισε με 1-0 την γειτονική Νίκη Ρέντη, σε ένα ματς με πολλή δύναμη και ένταση τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στις κερκίδες του «Στ. Μελισσουργός». 

Μόλις στο 5' οι τυπικά φιλοξεούμενοι είχαν δοκάρι με τον Γκέζη. 

Στο 27' η Νίκη έμεινε δέκα παίκτες, καθώς ο διαιτητής Τραϊφόρος απέβαλε τον Τσελίκα για εξύβριση προς την κερκίδα, σε μια χρονική στιγμή που υπήρξε αρκετά ηλεκτρισμένο το κλίμα, με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν και να λύεται η μίνι σύρραξη που προκλήθηκε. 

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε στο 52' ο 17χρονος ταλαντούχος επιθετικός Νουαλάλ, που είχε περάσει σαν αλλαγή στο ματς στο ημίχρονο. 

ΕΝΩΣΗ ΡΕΝΤΗ: Αποστολόπουλος, Στόκας(46' Μενεγάτος), Χουρδάκης, Μπρέσο(73' Μαρίνης), Στολάι, Κλάψης, Πιτσιρίκος(63' Λιούκας), Μπιζιργιάννης(46' Νουαλάλ), Ομάρ, Αχαρνιωτάκης, Κωστάδης. 
ΝΙΚΗ: Ζήλο, Τσελίκας, Παπαργύρης(46' Κλάιντι), Παπαδόπουλος, Χιώτης, Καραμολέγκος, Γκέζης, Παύλου(46' Χάντρι), Καπίρης(78' Ρενάτο), Καντέρογλου, Σάκα(67' Λανάι). 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35