social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με ανατροπή η Θύελλα Μοσχάτου 5-3 τους Νέους Αστέρια Δραπετσώνας

Με ανατροπή η Θύελλα Μοσχάτου 5-3 τους Νέους Αστέρια Δραπετσώνας



Στο δρόμο των επιτυχιών επανήλθε εντυπωσιακά η Θύελλα Μοσχάτου, καθώς αν και είχε βρεθεί στο πρώτο τέταρτο πίσω στο σκορ με 0-2, έκανε την ανατροπή για να επικρατήσει τελικά με 5-3 των Νέων Αστεριών Δραπετσώνας, σε ένα άκρως χορταστικό ματς από γκολ και θέαμα. 

Μόλις στο 15' οι φιλοξενούμενοι πήραν διπλό προβάδισμα με δύο γκολ του Σιώπη(9', 15'), αλλά για μια ακόμη φορά πλήρωσαν τα ατομικά τους λάθη. 

Οι γηέδούχοι «έσβησαν» αστραπιαιά αυτή τη διαφορά ισοφαρίζοντας άμεσα επίσης με δύο γκολ του Διακουμάκου(30', 34'), για να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ για πρώτη φορά στην επανάηψη με τον Νταή στο 50'. 

Οι Νέοι ισοφάρισαν εκ νέου με τον Τσελεπή Σ. στο 53', αλλά η Θύελλα με τον Νταή να έχει κέφια πέτυχε ακόμα δύο γκολ σηειώνοντας χατ τρικ(57', 69'), παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη. 

Διαιτήτευσε ο Δαμίγος. 

ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Γουσγουνέλης, Διακουμάκος(77' Αργυρίδης), Γρηγοριάδης, Μαρλαφέκας, Πιτερός(77' Κομπογιάννης), Ταγής, Νταής, Γούλας(68' Φαναρίτης), Αντίτζα, Κωνσταντάκος(Ευαγγέλου), Γιαουπλάρι. 

ΝΕΟΙ ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ.: Τσαουλλί, Κυριακάκης(65' Κάπο), Παπαγεωργίου(52' Καραμπετιάν), Φίτσο, Ικόνομι(62' Τσελεπής Α.), Χαϊρέντινι, Χαζάλ(52' Νταλίπης), Καραμάνης, Σιώπης, Κτενάς, Τσελεπής Σ.. 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ


Σχετικά άρθρα

Ενυπωσιάζουν οι νέες εμφανίσεις των Ακαδημιών Αστέρα Τρίπολης- Ικάρου Καλλιθέας

Νίκη τίτλου στο 89' το Κερατσίνι, 1-0 στις Τζιτζιφιές τον Ίκαρο Καλλιθέας

Αποσύρεται από την προπονητική ο Πειραιώτης τεχνικός Γιάννης Καλαϊτζής

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35