social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρόωρη νίκη ανόδου οι Λέοντες Καμινίων, 1-0 τον δυναμικό ΑΟΑΔ

Πρόωρη νίκη ανόδου οι Λέοντες Καμινίων, 1-0 τον δυναμικό ΑΟΑΔ

 Κομβικής σημασίας νίκη πέτυχαν οι Λέοντες Καιμινίων, καθώς κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του δυσκολοκατάβλητου και ισχυρού ΑΟΑΔ με 1-0 στο ντέρμπι της αγωνιστικής και να πάρουν τρεις βαθμούς πολύ σημαντικούς στην προσπάθεια της ανόδου. 

Μεγάλη ένταση και δύναμη ήταν τα χαρακτηριστικά της αναμέτρησης, με την ομάδα του Φώτη Πολίτη να βρίσκει το πολυπόθητο γκολ στο 52', όταν μετά από ωραίο συνδυασμό των Κεκάκου και Μίτρε, η μπάλα πέρασε στην πλάτη της άμυνας για τον Αλεξέλη, ο οποιος πέτυχε το τέρμα που έκρινε τη συνάντηση. 

Διαιτήτευσε ο Παρισσόπουλος, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν έντονα παράπονα από τις υποδείξεις του βοηθού Κωνσταντόπουλου Δ.. 
ΛΕΟΝΤΕΣ: Τράικο, Καλής, Μιχαηλίδης(73' Τριγύρης), Αζέρ, Σγούρη, Διαμαντόπουλος, Καραγιάννης(64' Κωνσταντάρας), Τσάτσης, Κεκάκος(90' Κουτσούμπας), Μίτρε, Αλεξέλης(97' Κοκκώρης). 

ΑΟΑΔ: Παπαμιχαήλ, Κατσίρης, Μπουρίκος(46' Ζερτίδης), Θωμόπουλος, Αθανασίου, Καριοφύλλης(65' Νικολακάκος), Μιχαήλ, Νικολάου, Θεοδώρου(77' Καρκαβίτσας), Δρογγίτης(72' Κοντός), Κουάσον(64' Στεργιάδης). 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35