social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γλίτωσε την πρώτη ήττα το Κερατσίνι, 1-1 με τον πολύ καλό Αμπελακιακό

Γλίτωσε την πρώτη ήττα το Κερατσίνι, 1-1 με τον πολύ καλό Αμπελακιακό

Φλέρτερε με την ήττα το πρωτοπόο Κερατσίνι, που δεν γλίτωσε βέβαια την βαθμολογική απώλεια, αλλά παραμένει στην κορυφή με πέντε βαθμούς διαφορά. 

Ο Αμπελακιακός παίζοντας έξυπνα λίγο έλειψε να βάλει φωτιά στην υπόθεση τίτλο, καθώς προηγήθηκε στο 84', αλλά το Κερατσινί με ένα καθαρό πέναλτι στο 87' έκανε το 1-1 και θα κάνει ήρεμο γιορτές από την πρώτη θέση της βαθμολογίας. 

Οι «ροσονέρι» είχαν  την υπεροχή, χωρίς όμως να μπορέσουν να διασπάσουν την καλοδιαβασμένη άμυνα του Αμπελακιακού, ο οποίος με σωστή τακτική δυσκόλεψε περισσότερο από τον οποιοδήποτε φέτος το ισχυρό Κερατσίνι. 

Το πλάνο μάλιστα του Χάρη Γαλούνη απέδωσε, καθώς οι νησιώτες προηγήθηκαν στο 84' με τον νεοεισελθέντα Μουρελάτο και έφτασαν μια πραγματικά «ανάσα» από το να φύγουν με ένα διπλό που θα άλλαζε το σκηνικό στο πρωτάθλημα. 

Όμως λίγο αργότερα στο 87', ο κατά τα άλλα πολύ καλός Χουχούλης ανέτρεψε μες την περιοχή τον Διάκο, με το διαιτητή Κακριδή να καταλογίζει σωστά το πενάλτι και τον ίδιο που το κέρδισε να εκτελεί εύστοχα για το 1-1, το οποίο αποδείχτηκε μετά τη λήξη του αγώνα υπερπολύτιμο για την προσπάθεια που κάνει το Κερατσίνι να επιστρέψει στη Γ' Εθνική. 

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Κοντογιαννούλης, Κυριακίδης(59' Γρηγοριάδης), Κετίκογλου, Αγγελάκης, Βαττής, Λουκάτος, Σαουλιάς, Λουβής, Λένγκα(66' Κουρκούτης), Διάκος, Κοττάκης. 

ΑΜΕΠΑΛΙΑΚΙΑΚΟΣ: Καρνέσης, Ζώτο, Ιωακειμίδης, Χουχουλής(90' Χαλούλος), Σγούρδας, Μπούτσης(73' Μιχαλάκης(, Ραπατζίκος, Σιψάς, Ντόνε(63' Μουρελάτος), Σαρηγιάννης(73' Μαρούδης), Μπέκα. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35