social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παλληκαρίσιο «τρίποντο» στο 89' οι Νέοι Αστέρια Δραπετσώνας, 1-0 την ΑΕ Χατζηκυριακείου

Παλληκαρίσιο «τρίποντο» στο 89' οι Νέοι Αστέρια Δραπετσώνας, 1-0 την ΑΕ Χατζηκυριακείου

«Χρυσή» νίκη στο 89' για τους Νέους Αστέρια Δραπετσώνας, καθώς αν και έπαιζαν από το 44' με δέκα, επικράτησαν στη Χαραυγή στο 89' με 1-0 της Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακείου και έκαναν ίσως την πιο κομβική τους νίκη για την παραμονή τους στην Κατηγορία. 

Οι φιλοξενούμενοι στο 44' έμειναν με δέκα, μετά από δεύτερη κίτρινη που αντίκρυσε ο Κάπο, ωστόσο αυτό δεν πτόησε την ομάδα του Μανώλη Καρυτινού, η οποία έχασε ευκαιρίες και έφτασε στο γκολ της νίκης στο 89' χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φίτσι, που κέρδισε σε ανατροπή του ο Οστά. Ο τελευταίος έκανε την επανεμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους, έπειτα από την τρίμηνη απουσία του λόγω τραυματισμού από τον αγώνα με τους Σαλαμινομάχους.  

Διαιτήτευσε ο Καζάς. Οι Νέοι ζήτησαν επίσης στο 14' πέναλτι σε ανατροπή του Χαϊρεντίνι στο 14'.  

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ: Κιλμπασάνης, Διακογιάννης, Μαρουσάκης, Τερζής, Σαμπάνης, Κριεμάδι(65' Μπαλτιμάς), Κουγιουμτζής, Αλιάι(84' Καραμπάσης), Μετρεβέλι(65' Τεβζάτζε), Αγάρας(54' Βέτσικας), Μπένος(54' Νίνος). 

ΝΕΟΙ ΑΣΤΕΡΙΑ: Τσαουλλί, Κυριακάκης, Τσελεπής Σ., Φίτσο, Ικόνομι, Καραμάνης, Κάπο, Χαϊρεντίνι(61' Οστά), Καραπατάκης(39' λ.τρ. Τσέλα), Κτενάς, Σέρι. 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35