social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παντζιτζιφιακός: «Σενάρια συνομωσίας από τον Αμπελακιακό»

Παντζιτζιφιακός: «Σενάρια συνομωσίας από τον Αμπελακιακό»

 Από το ΔΣ του Παντζιτζιφιακού λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση- απάντηση σε εκείνη που εξέδωσε νωρίς το πρωί ο Αμπελακιακός:

«Ο σύλλογος αποφεύγει διαχρονικά να έρχεται σε αντιπαράθεση με αναρτήσεις με ομάδες και την διαιτησία όπως και δεν προκαλεί αν δεν προκληθεί και σέβεται όποιον τον σέβεται.
Κάποιοι όμως την σιωπή αυτή μάλλον την εκλαμβάνουν ως αδυναμία και θεωρούν ότι μπορούν να γράφουν για δημιουργία εντυπώσεων ή στο καλό σενάριο από εύκολη δική τους εκτίμηση διάφορα χωρίς να πάρουν απάντηση. Ανεβαίνουν και βίντεο ερμηνεύοντας κατά το δοκούν τις φάσεις αφού δεν μπορεί να ακουστεί η άποψη του διαιτητή.
Η ομάδα μας ότι έχει να πει το λέει στο γήπεδο και έχουμε δεχθεί και κάρτες για την αντίδραση μας αυτή. Όταν όμως τελειώνει ο αγώνας ο καθένας πάει σπίτι του και μετά με ηρεμία κρίνουμε αν αξίζαμε την νίκη, αν αδικηθήκαμε και τι μπορούμε να διορθώσουμε για την επόμενη μέρα. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι ποτέ δεν θα στραφούμε με αναρτήσεις εναντίον κάποιου συλλόγου και ειδικά εμπλέκοντας τον σε υποθετικά σενάρια συνομωσίας όπως στην πρόσφατη ανάρτηση του Αμπελακιακού με ευθύ και απαράδεκτα σχόλια για τον σύλλογο μας.
Στους μεταξύ μας αγώνες δεν υπήρξε καμία ένταση και αρχικά ευχαριστούμε τον Αμπελακιακό, με την σειρά μας, για την υποδειγματική φιλοξενία του. Δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι όμως να έρθουμε σε αντιπαράθεση με ένα σύλλογο που τρέφουμε σεβασμό για την πορεία του και την φιλότιμη προσπάθεια των παραγόντων του συλλόγου να κρατάνε σε υψηλό επίπεδο την ομάδα τους.
Ακόμα και τώρα ως πρώτη απάντηση δεν θα προκαλέσουμε αντιλαμβανόμενοι την πικρία του αποτελέσματος αλλά θα εστιάσουμε στην κατά την δική μας εκτίμηση ανάλυση των φάσεων που δικαιολογεί την απόφαση του διαιτητή.
Όσον αφορά τον αγώνα οι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν με όλες τους τις δυνάμεις και μπορεί να ήταν ισάξιες αλλά
η ομάδα μας κάλυψε τα κενά και τους διαδρόμους μη επιτρέποντας στους ποιοτικούς αντιπάλους να κυκλοφορήσουν εύκολα την μπάλα κερδίζοντας το πλεονέκτημα για την νίκη. Αυτό το πάθος στον αγώνα μας κόστισε 2 ακόμα τραυματίες και ήδη από την αρχή του 2024 μας έχει στερήσει αθλητές με τραυματισμούς από φάσεις που ποτέ δεν θεωρήσαμε προσχεδιασμένες ή εκ προθέσεως ενώ και όσοι συνεχίζουν να σηκώνουν το βάρος των επιτυχιών το κάνουν πεισμωμένοι σαν μια γροθιά και τους αξίζουν συγχαρητήρια.
Στον αγώνα οι φίλαθλοι μας επιβράβευσαν από την κερκίδα αλλά και παράγοντες της ομάδας μας δώσαμε τα συγχαρητήρια για την πολύ καλή εμφάνιση του νεαρού τερματοφύλακα Γαρείου που κράτησε το 0-1 με 3 σωτήριες επεμβάσεις του.
Για την φάση του πέναλτι, τώρα που ζητάει ο Αμπελακιακός στον αγώνα της Κυριακής, ο αμυντικός μας πήγε στην φάση με τα χέρια κολλημένα στο σώμα και την μπάλα την δέχθηκε από κοντινή απόσταση μεταξύ στήθους και ώμου (φαίνεται και στην φωτογραφία η πορεία της) που τον τράνταξε και τινάχθηκε το χέρι του στην συνέχεια. Προσπερνώντας ότι ήταν πολύ κοντά χωρίς δυνατότητα αντίδρασης, αν είχε βρει εκτεταμένο χέρι με την δύναμη που είχε το σουτ η πορεία της μπάλας θα ήταν διαφορετική.
Όσον αφορά το 2ο βίντεο που ανακάλεσε από το αρχείο της η ομάδα, και αφορά το πέναλτι που μας έδωσε ο διαιτητής στον πρώτο γύρο ο επιθετικός μας δέχεται πρώτα πάτημα από πίσω από τον αμυντικό και στην προσπάθεια να κρατηθεί στην πορεία του δέχεται αμέσως και το χέρι του τερματοφύλακα στο πρόσωπο του οπότε η συνέχεια ήταν η αναμενόμενη. Στο ίδιο παιχνίδι ο διαιτητής μας άφησε με 10 για διαμαρτυρία με συνέπεια την αλλαγή ισορροπιών στο γήπεδο και αποτέλεσμα το τελικό 2-3 αλλά δεν βγήκαμε να κατηγορήσουμε ούτε τον διαιτητή ούτε κάποιον άλλο.
Σίγουρα θα διαφωνήσουμε με τον Αμπελακιακό για τα παραπάνω αλλά άλλο οι διαφορετικές απόψεις και εκτιμήσεις και άλλο οι απρεπείς κατηγορίες. Έτσι όμως είναι τα ανταγωνιστικά αθλήματα και τα αποτελέσματά τους μας γεμίζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Το θέμα είναι η διαχείριση τους.
Να κλείσουμε ότι στους φετινούς στόχους της ομάδας μας δεν είναι η άνοδος λόγω της οργανωτικής μας δομής αλλά μια καλή πορεία, όμως στο γήπεδο έχουμε την απαίτηση οι αθλητές μας να τα δίνουν όλα, και αυτή την στιγμή έχουν βρει την χημεία και την δύναμη παρά τα προβλήματα των τραυματισμών και φέρνουν με την αξία τους τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Ελπίζουμε ο Αμπελακιακός να ανακαλέσει τα σχόλια για την ομάδα μας και όλα στο πρωτάθλημα να συνεχίσουν ομαλά και χωρίς τραυματισμούς και τολμούμε να πούμε ότι ομάδες σαν την δική τους η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ σίγουρα την θέλει στα δικά της γήπεδα». 

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35