social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άλωσε τον Κορυδαλλό το Νέο Ικόνιο, 2-1 τον Ερμή

Άλωσε τον Κορυδαλλό το Νέο Ικόνιο, 2-1 τον Ερμή

 Τέταρτη διαδοχική νίκη για το Νέο Ικόνιο, που έκαμψε στον Κορυδαλλό με 2-1 τον τοπικό Ερμή και ανήλθε περισσότερο βαθμολογικά. 

Στο 8' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Βιδάλη, ενώ στο 29΄ζήτησαν από το διαιτητή Ζέστα πέναλτι σε χέρι αμυντικού. Οι Περαματιώτες κατάφεραν στη συνέχεια να προηγηθούν με τον Χονδρουδάκη Γ. στο 41'. 

Ο Ερμής, που είχε αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών, ισοφάρισε στο 52' με τον Καλογερόπουλο, με την ομάδα του Μανώλη Λαδικού να παίρνει τελικά τη νίκη, χάρη στο τέρμα του Τσιρίδη στο 69'. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο προπονητής του Ερμή Λουκάς Κάλλας έδωσε ευκαιρία σε ακόμα έναν νεαρό αθλητή από την ακαδημία του συλλόγου, τον 16χρονο τερματοφύλακα Παύλου Λουρίδα. 
ΕΡΜΗΣ: Λουρίδας, Μπούντο, Αργεντίδης(80' Βαβέσος), Παπαθανασάκης, Λαζάκης, Καλογερόπουλος, Τζανιδάκης, Μπεκάκος(64' Γιαννόπουλος), Βιδάλης(64' Πανέτας), Καραμάνης, Κιούκου(65' Γραμματόπουλος). 

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ: Χιώτης, Θεοδώρου, Χονδρουδάκης Π., Σακάλογλου, Σύρμας, Κοντογεώργης Δ., Παπαϊωάννου(70' Φρονιάδης), Μπακοθανάσης(43' Τσιρίδης), Γκεκάι,(83' Τριμήτσης) Χονδρουδάκης Γ., Κοντογεώργης Α.. 

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ


Σχετικά άρθρα

«Πεντάστερος» ο ΑΟΚ Φαλήρου, 5-1 τον Ηρακλή Νίκαιας

Σιγουρά στα γκολπόστ ο Ερμής Κορυδαλλού με Διονύση Κελεμίδη

«Χαμόγελα» μετά από καιρό στην ΑΕ Περάματος, 2-1 τον Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35