social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πλησίασε στην κορυφή ο Αίας Σαλαμίνας, 1-0 το Κερατσίνι με «υπογραφή» Σταφσουλάι

Πλησίασε στην κορυφή ο Αίας Σαλαμίνας, 1-0 το Κερατσίνι με «υπογραφή» Σταφσουλάι

 Πιο «διαψασμένος» ο Αίας Σαλαμίνας, επικράτησε στο ντέρμπι κορυφής με 1-0 του πρωτοπόρου Κερατσινίου και μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά στους τρεις βαθμούς, μπαίνοντας πλέον κι εκείνος ξανά δυναμικά στο κόλπο της ανόδου. 

Το ματς παρακολούθησε αρκετός κόσμος που παρευρέθηκε στο γήπεδο της Σαλαμίνας. 

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, σε ένα ματς αρκετά κλειστό, με τους «ροσονέρι» να μην πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης. 

Οι Σαλαμίνιοι έφτασαν δίκαια σε αυτή τη νίκη, χάρη στο γκολ που πέτυχε μόλις στο 4' ο δεινός σκόρερ Σταφσουλάι, όταν το σουτ που επιχείρησε η μπάλα κόντραρε στον Αγγελάκη και κατέληξε στα δίχτυα του Κουτσογιαννούλη. 

Στη συνέχεια ο Αίας έχασε ακόμα μια καλή ευκαιρία με τον Χατζή στο 25', με το ντέρμπι να κινείται σε «ρηχά» νερά και το τελικό αποτέλεσμα να μην αλλάζει μέχρι το τελικό σφύριγμα του καλού διαιτητή Γιανναράκη. 
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Σαββάκης, Παπαϊσιδώρου, Τζαβάρας, Δημακάκος, Τζιόλας, Παπασταύρος(59' Κοκλιώτης), Σταφσουλάι(75' Λιάτος), Δάλλας(59' Λάσκα), Ζέρβας, Μπιλίμπασι, Χατζής(89' Ευθυμιάτος). 

ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Κουτσογιαννούλης, Κετίκογλου, Σφυρογιαννάκης(52' Κουρκούτης), Αγγελάκης, Βαττής, Γρηγοριάδης, Λουκάτος(70' Μαθιουλάκης), Σαουλιάς, Λουβής, Διάκος, Κοττάκης(67' Λένγκα). 

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35