social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διπλό στη Νίκαια η Χαλκηδόνα, 3-1 τον Ήφαιστο

Διπλό στη Νίκαια η Χαλκηδόνα, 3-1 τον Ήφαιστο

Μετά από δύο αγωνιστικές η Χαλκηδόνα επανήλθε στις επιτυχίες, επικρατώντας στη Νίκαια με 3-1 του μαχητικού Ηφαίστου.  

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 21' με κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου, για να ισοφαρίσει ο Ήφαιστος με τον Υφαντόπουλο στο 32'. 

Στο 37' ο Μουρτίδης τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση που είχε με τον γκολκίπερ Θεοδωρούλα, φάση στην οποία οι Νικαιώτες ζήτησαν πέναλτι, ενώ ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κρατικό Νικαιίας για τις πρώτες βοήθειες. 

Η ομάδα του ΓιάννηΚούση πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 40' με τον Οικονομκάκη, για να σφραγίσει τη νίκη της στο 63' με τον Βοργιά. Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Οικονομάκη. 

Παράπονα από τη διαιτησία του Ζέστα έχει ο Ήφαιστος, που φωνάζει για δύο πέναλτι σε ανατροπές των Μουρτίδη και Υφαντόπουλου.  Και οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ πριν την ισοφάριση του Ηφαίστου. 
ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Ελθίνι, Σιγαλάκος(70' Τσέρι), Αλευρής, Μπιάνκι, Υφαντόπουλος, Κουλήζος, Σεραφείμ, Ζούπα(46' Καλαμάκης), Βοζίκης(46' Ντίμτσιας), Μουρτίδης(37' λ.τρ. Τάγκαλος), Χρονόπουλος(72' Νέλα). 
ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝ: Θεοδωρούλας, Κούρτης, Πνευματικός Ε., Μάνθος(58'Μπουζάλι), Φέκος, Αθανασιάδης Μ., Κορτέσης, Μανδαμαδιώτης, Παναγιωτόπουλος(75' Ζαρκαδούλας), Καρυτινός(58' Βοργιάς), Οικονομάκης. 

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35