social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σφράγισε πρωτάθλημα και άνοδο ο Πυθαγόρας Περάματος, 9-3 τον Προμηθέα

Σφράγισε πρωτάθλημα και άνοδο ο Πυθαγόρας Περάματος, 9-3 τον Προμηθέα

 
Την επιστροφή του στη Β' Πειραιά μετά από δύο χρόνια πανηγυρίζει ο Πυθαγόρας Περάματος, μετά και το ευρύ 9-3 επί του Προμηθέα. Οι περαματιώτες πανηγυρίζουν τρεις στροφές πριν τη λήξη της σεζόν πρωτάθηλμα και άνοδο πανάξια και δίκαια, έπειτα από μια «τρελή» πορεία με 17 νίκες και μόλις μία ήττα προς το παρών, με τον τεχνικό της ομάδας επίσης Χρήστο Μελανιφίση να πανηγυρίζει back to back πρωτάθλημα, καθώς πέρσι το πέτυχε με τον ΑΣ Κωφών. Και όλα αυτά μέσα σε ένα κλίμα άκρως συγκηνιασιακό, καθώς η επιτυχία αυτή αφιερώνεται στον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή του συλλόγου Δημήτρη Λιοκοκουδάκη. 
Στο μεγάλο «χορό» των γκολ, τρία τέρματα σημείωσε ο Παρίσης(33', 65', 85'), δύο οι  Γαλανός(8', 47') και  Παππάς(12', 63') και από ένα οι  Παπαδάκης(36') και  Πιλιανίδης(70' ).  

Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Σακκάς(32'), Σερμακιάν(79'),  Νταντής(81') .

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Αντωνόπουλου βρήκε την ομάδα του Πυθαγόρα να πανηγυρίζουν όλοι μια αγκαλιά  με τη φανέλα του αείμνηστου Λιοκοκουδάκη στα χέρια...

 

Pitthagors-_Liokokoudakis.jpg

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Αναργύρου(63' Πασχάλης), Παναγιωτάκης, Περάκης, Γκόλγκαρης(63' Νάνο), Ψαρούδας, Παπαδάκης, Παππάς(67' Κωστέργιας), Βαλάκος, Πιλιανίδης(72' Μιχαηλίδης), Παρίσης, Γαλανός(87' Βουρλιώτης). 

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Γράψας, Βαπορίδης, Γκαρούτσος, Ταγρούλιας(58' Γράφας), Στρατήγης, Νταντής, Σακκάς(46' Σωτήρης), Γεωργίου, Απρίγιαν, Σερμακιάν(46' Γαλάνης), Τρίχας. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35