social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τους χάλασε τη φιέστα ο πολύ καλός Παννεαπολικός, 1-1 με τους Σαλαμινομάχους

Τους χάλασε τη φιέστα ο πολύ καλός Παννεαπολικός, 1-1 με τους Σαλαμινομάχους

Την ευκαιρία να πανηγυρίσουν και μαθηματικά μες το «σπίτι» τους από σήμερα την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχασαν οι Σαλαμινομάχοι, καθώς ένας ψυχωμένος Παννεαπολικός του χάλασε τη φιέστα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, έπειτα από ένα γεμάτο ματς. 

Μόλις στο 10' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι, για να προηγηθεί στην πορεία ο Παννεαπολικός στο 34' με κεφαλιά του Νομικού μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρενιέρη. 

Οι φιλοξενούμενοι στο 52' σκόραραν με τον Κωνσταντινίδη, με το γκολ όμως να ακυρώνεται για οφσάιντ από το βοηθό Κεφαλιάκο, φάση για την οποία διαμαρτύρονται έντονα. 

Οι Σαλαμινομάχοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Ευαγγέλου στο 56', ενώ στο 65' είχαν και δεύτερο δοκάρι, από μακρινή εκτέλεση φάουλ του Ασλάνι. 

Δοκάρι στη συνέχεια είχε και ο Παννεαπολικός με τον Κωνσταντινίδη  στο 67', ενώ στις καθυστερήσεις και στην τελευταία φάση του αγώνα, έχασε μοναδική ευκαιρία ο Πέττας για να πάρουν οι φιλοξενούμενοι το ματς, όμως το σουτ από το ύψος της περιοχής μπλόκαρε ο Βορρίσης. 

Στο 93' ο διαιτητής Πουλόπουλος Θ. απέβαλε από τους γηπεδούχους τον Καρκαλή, σε ένα σημείο που είχε δημιουργηθεί γενική σύρραξη στο γήπεδο. 

ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Βορρίσης, Κούκης(85' Σιγάλας), Νομικός, Σαράτσι, Κωνσταντινίδης, Στόικο(85' Αποστολίδης), Ασλάνι, Περάκης, Πασαλής, Τάνκας, Ευαγγέλου(71' Ράμφος).

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ: Τσίλης, Ταρταράι(46' Μούλα), Τζαραντάντ, Ανδρικάκης, Συσκαμάνης, Τσιριγώτης, Μαλλιάδης(95' Πέττας), Νομικός, Κωνσταντινίδης(76' λ.τρ. Κοκοκκύρης), Ρενιέρης), Βουμβάκης. 

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35