social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα Soccerlive: Καταθέτει ένσταση ο ΑΟΚ Φαλήρου, 1-1 με τον Άρη Αμφιάλης των δέκα παικτών

Θέμα Soccerlive: Καταθέτει ένσταση ο ΑΟΚ Φαλήρου, 1-1 με τον Άρη Αμφιάλης των δέκα παικτών

 Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν ΑΟΚ Φαλήρου και Άρης Αμφιάλης, αλλά η αναμέτρηση αυτή αναμένεται να μας απασχολήσει και σε...τρίτο ημίχρονο, καθώς οι Τζιζτζιφιώτες αναμένεται να προβούν σε ένσταση για συμμετοχή μικρών.

Πιο συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τέσσερις μικρούς στην αρχική ενδεκάδα. Στο 60' έμειναν με δέκα, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο μικρός Καζαντζίδης, συνεχίζοντας έτσι με τρεις. Στο 71' αντικαταστάθηκε ο μικρός Γεωργιάδης Μ. με τον Ζιώγα, με αποτέλεσμα ο Άρης να μείνει με 2 μικρούς, ενώ όμως έπαιζε παράλληλα με δέκα παίκτες. Για την περίπτωση αυτή αναμένεται να αποφανθεί η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Πειραιά. 

Στο αγωνιστικό μέρος τα πάντα κρίθηκαν στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Λιαράκη στο 66', για να ισοφαρίσει ο Άρης του Σπύρου Χάλαρη στο 76' με τον Σκαραμάγκο και παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο...
Διαιτήτευσε ο Καζάς. 

ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ: Δρόσος, Ανδρέου(77' Μανουσογιαννάκης), Γιακασίκογλου, Κόρδας, Χαιρόπουλος, Καρανίκας, Καλέτζης, Νικολά(54' Χατζής), Ελευθεράκης, Λιαράκης, Αφεντόπουλος(71 Αθανασακόπουλος). 

ΑΡΗΣ: Πολυχρονόπουλος, Καζαντζίδης, Γεωργιάδης Ο., Σάνκα, Βαζαίος Α., Γεωργιάδης Μ.(71' Ζιώγας), Βαζαίος Φ.(55' Ζευγολατάκος), Μπαλόπητος, Σκαραμάγκος, Κρεββατάς, Γκόγκα(80' Κλίνης). 

Σχετικά άρθρα

«Έδεσαν» τις παλιοσειρές οι Λέοντες Καμινίων

Σπουδαίο διπλό ο Αστέρας Νίκαιας, 3-2 τους Νέους Αστέρια Δραπετσώνας

Πλησίασαν πάλι την κορυφή οι Λέοντες Καμινίων, 3-0 τον Πανφαληρικό

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35