social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στις καθυστερήσεις ο ΑΟ Κορυδαλλός 3-1 τον γενναίο Πειραϊκό

Στις καθυστερήσεις ο ΑΟ Κορυδαλλός 3-1 τον γενναίο Πειραϊκό

 «Ίδρωσε» ο ΑΟ Κορυδαλλός να κάμψει την αντίσταση του Πειραϊκού, τον οποίο κατέβαλε με 3-1 στις καθυστερήσεις και ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα από το 71'. Πάντως παρά την ήττα του ο Πειραϊκός εξασφάλισε την είσοδό του στα πλέι οφ, μετά την ήττα και του Φαληρικού. 

Η ομάδα του Γιώργου Βολακάκη προηγήθηκε στο 43' με τον Ανδρέου. Στην επανάληψη ο Πειραϊκός έμεινε με δέκα στο 71', λόγω αποβολής του Βαμβακά, αλλά η ομάδα του Παναγιώτη Βλαχογιάννη έφτασε στην ισοφάριση με τον Παπαδημητρίου να σκοράρει στο 89'. 

Όμως οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και με δύο γκολ στις καθυστερήσεις των Μπερτσιμά(92') και Σωτηρόπουλου(95' πέναλτι) πήραν τη νίκη. 

Παράπονα από τη διαιτησία του Κακριδή έχει ο Πειραϊκός. 
ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Μαστοράκης, Γολεμάτης Αγ.(12' Ευαγγέλου), Μαυρικέφαλος, Ανδρέου, Δημητροκάλλης, Λαμπάκης(86' Γιώτη), Μπερτσιμάς, Σταματελάτος, Μπέμπρι(61' Αντωνόπουλος), Σωτηρόπουλος, Γολεμάτης Αγγ.. 

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Νταβτιάν, Καλλίνικος(76' Σφακιανάκης), Βερσάκης(60' Φαφαλιός), Παπαδημητρίου, Βαμβακάς, Παπαδόπουλος, Ορφανός, Σοκορέλης, Σιβιλιάς(60' Πουτσελάς), Βλαχογιάννης(78' Ζαχαρόπουλος), Μπατζάκας(60' Μαρίνος). 


Σχετικά άρθρα

Διεκόπη το Αστέρας Κερατσινίου- Φαληρικός(1-1)

«Περίπατο» στους Ορυζόμυλους ο ΑΣ Δραπετσώνας, 4-0 την Ελλάδα Ποντίων

Αναστρέφεται το ΑΕ Σαρωνικός Αίγινας- ΑΟ Καραβάς

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35