social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΣ Κωφών: «Καταδικάζουμε τη βία, δεν ανεχόμαστε όμως να παίζετε με τους κόπους μας»

ΑΣ Κωφών: «Καταδικάζουμε τη βία, δεν ανεχόμαστε όμως να παίζετε με τους κόπους μας»

 Από το ΔΣ του ΑΣ Κωφών λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση: 

«Ως Α.Σ.Κ.Π.Ν, έχουμε αποδείξει σε όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο το ήθος και τα ιδανικά που μας διακατέχουν, που είναι αδιαπραγμάτευτα, παίζοντας με οποιοδήποτε αντίπαλο και έδρα αντίστοιχα. Αυτό όμως, που συνέβη χθες 20/4, στο γήπεδο των Σιταποθηκών δεν μπορεί παρά να μας δημιουργήσει προβληματισμό. Ξεκαθαρίζουμε στο σημείο αυτό, πως πάρα τις πολλές και συνεχόμενες προκλήσεις από τον αντίπαλο πάγκο του προπονητή του Κορυδαλλού Βολακάκη από αυτόν τον δήθεν παιδαγωγό που τα ίδια έκανε και στον πρώτο γύρο όταν η ομάδα μας νίκησε 2-1 και έβριζε τους πάντες με συνέπεια να αποβληθεί, ο διαιτητής του αγώνα Καζάς και ο εποπτης Ευαγγελίδης έκλεισαν τα μάτια και τα αυτια τους στις ύβρεις του και δεν απέβαλαν όπως θα έπρεπε ούτε αυτόν ούτε παίχτη του Κορυδαλλού για βίαιο μαρκάρισμα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Σαν να μην έφτανε αυτό, στην ανάπαυλα και ενώ επικράτησε σύρραξη ο διαιτητής και οι βοηθοί του αγώνα χωρίς να έχει οπτική για το τι πραγματικά συνέβη, απέβαλλε άδικα δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας μας εκ των οποίων ο ένας βρισκόταν στα αποδυτήρια (!) Περίπου στο 40’ η κάμερα που κατέγραφε τον αγώνα κατέβηκε μετά από απαίτηση του διαιτητή Καζά και τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία πλέον δεν υπάρχουν. Έπειτα από το ημίχρονο και παρότι οι δυο ομάδες έπαιζαν με 9 ποδοσφαιριστές εντός γηπέδου, ο πρωταγωνιστής Καζάς για ακόμη μια φορά έκλεισε τα μάτια σε καταφανέστατο πέναλτι που δεν καταλόγισε υπέρ της ομάδας μας και ενώ έβαλε την σφυρίχτρα στο στόμα έτοιμος να σφυρίξει εδωσε εντέλει συνέχεια στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να διαμορφώσει και το τελικό αποτέλεμα.

Ως ΑΣΚΠ καταδικάζουμε οποιαδήποτε μορφή βίας στα γήπεδο όπως και αν αυτή εκφράζεται. Δεν ανεχόμαστε όμως, να παίζετε με τον ιδρώτα μας και τους κόπους μιας χρονιάς του ποδοσφαιρικού τμήματος με αυτόν τον άνισο τρόπο. Με διαιτησίες κατώτερου του μετρίου για έναν αγώνα μπαράζ που διακυβεύεται η άνοδος στην Α Κατηγορία. ΟΥΔΕΠΟΤΕ οι φίλαθλοι μας εισέβαλλαν στον αγωνιστικό ή περιβάλλοντα του γήπεδο χώρου προς αποφυγή ψευδών ειδήσεων και ανακριβειών γιατί πολύ απλά οι φίλαθλοι του ΑΣ ΚΩΦΩΝ είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού όλο το γήπεδο χτες ήταν γεμάτο από ανθρώπους των γηπεδούχων. Η αναπαραγωγή τέτοιων ειδήσεων μας βρίσκει αντίθετους και αν χρειαστεί θα κινήσουμε την νομική οδό.

Υ.Γ: Όποιος και αν είναι ο στόχος σας κύριοι να γνωρίζετε ένα. ΔΕΝ θα τα παρατήσουμε ποτέ και θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τα ιδανικά που πρεσβεύουμε και για αυτό που αγαπάμε. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΦΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ». 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35