social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σώθηκε ο ΑΟΚ Φαλήρου, 3-1 τον Δία Κορυδαλλού που μπαίνει πλέι άουτ

Σώθηκε ο ΑΟΚ Φαλήρου, 3-1 τον Δία Κορυδαλλού που μπαίνει πλέι άουτ

 Την παραμονή του στην Α' Πειραιά εξασφάλισε ο ΑΟΚ Φαλήρου. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου στην τελευταία αγωνιστική λύγισε στις Τζιτζιφιές με 3-1 στο ντέρμπι της παραμονής τον Δία Κορυδαλλού και κατάφερε να διατηρηθεί στην Α' Κατηγορία, μετά την περσινή άνοδο. Από την άλλη πλευρά οι Κορυδαλλιώτες του Γιώργου Πράππα θα παλέψουν για τησωτηρία τους από τη δεύτερη θέση των πλέι άουτ με δύο βαθμούς.

Στο 19' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Λιαράκη, για να διπλασιάσει στο 63' με  κεφαλιά ο Χαιρόπουλος, μετά από άψογη εκτέλεση κόρνερ του Γιακασίκογλου. 
Στο 74' ο Δίας ξανά μπήκε στο παιχνίδι με τον Σεραφιεμίδη, αλλά ο ΑΟΚ Φαλήρου σφράγισε την πολύτιμη νίκη με τον Λαδιά στο 91'.
Διαιτήτευσε ο Ζέστας, που αντικατέστησε τον αρχικά ορισμένο Πουλόπουλο Θ., λόγω τραυματισμού. 
ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ: Δρόσος, Παπαδόπουλος Η.(74' Μανουσογιαννάκης), Γιακασίκογλου, Κόρδας, Χαιρόπουλος, Αφεντόπουλος, Καρανίκας, Αθανασακόπουλος(68' Χατζής), Λιαράκης, Καλέντζης(87' Λαδιάς), Ελευθεράκης(87΄Νικολά). 
ΔΙΑΣ: Κατσικούρης Δ., Μπουοργιαννόπουλος Σ., Πούλιας, Καριντζαδϊδης, Σεραφειμίδης, Δεληβασίλης, Υφαντίδης(46' Μπενέτος), Γεωργακόπουλος(58' Καίσαρης), Μπουρογιανόπουλος Κ.(58' Κοτούμπας Β.), Πλιάγκας(75' Κοτούμπας Χ.), Μακρής(46' Πέρδικας).

Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35