social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Υποβιβάστηκαν μετά από τρία χρόνια στη Β' Πειραιά οι ωρυόμενοι Φίλαθλοι, 2-1 ήττα από τον Ερμή Κορυδαλλού

Υποβιβάστηκαν μετά από τρία χρόνια στη Β' Πειραιά οι ωρυόμενοι Φίλαθλοι, 2-1 ήττα από τον Ερμή Κορυδαλλού

 

Με...επεισοδιακό τρόπο αποχαιρέτισαν οι Φίλαθλοι μετά από τρία χρόνια αξιοπρεπής παρουσίας την Α' Κατηγορία. Ο Ερμής Κορυαλλού επικράτησε με 2-1 στο γήπεδο της Νίκαιας και έστειλε το ιστορικό σωματείο ξανά στη Β' Πειραιά. 

Το τελικό σκορ κρίθηκε στο δεύτερο μέρος. Ο Ερμής άνοιξε το σκορ με τον Τζανιδάκη στο 71'. Οι Φίλαθλοι πάλεψαν το ματς και ισοφάρισαν με τον Βιτσαρά στο 83'. Ο Ερμής όμως έκανε το τελικό 2-1 στο 90' με τον Βιδάλη, σε μια φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθήκαν έντονα για οφσάιντ. Μάλιστα από τις έντονες διαμαρτυρίες ο διαιτητής Πουλόπουλος Δ. απέβαλε τους Πασκαλίεβ(2η κίτρινη) και με απευθείας κόκκινη κάρτα τους Σισμανίδη Ι. για εξύβριση. Μετά τη λήξη του αγώνα απέβαλε και τον Σιμασνίδη Θ. επίσης για εξύβριση.  

Σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία έχουν οι Φίλαθλοι, οι οποίοι μάλιστα με ανακοίνωση που εξέδωσαν νωρίτερα, απειλούν πως θα αποχωρήσουν από την ΕΠΣ Πειραιά...

ΦΙΛΑΘΛΟΙ: Μαράκης, Σάσσαρης, Γονατάς, Πασκαλίεβ, Θηραίος, Ψυχαλόπουλος, Σισμανίδης(74' Φωτιάδης), Σαξώνης(55' Βιτσαράς), Ανδρέου, Σελιμάι. 

ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Κελεμίδης, Γραμματόπουλος(89' Πανέτας), Μπούντο, Αργεντίδης(89' Βαβέσος), Λαζάκης, Καλογερόπουλος, Τζανιδάκης, Μπεκάκος(77' Καστρίτης), Κατσάρας(68' Βιδάλης), Καραμάνης, Σιδηρόπουλος(68' Γιαννόπουλος). 


Σχετικά άρθρα

Παρελθόν ο Σιφνάκης από την ΑΣ Ποντιων

Τον 18χρονο ταλαντούχο στόπερ Λάμπρο Πηγουνάκη η Προοδευτική

Το Νέο Ικόνιο ευχαριστεί την φιλοξενία του Αίαντα Σαλαμίνας- αιχμές για τη διαιτησία

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35