social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με...«ξύλο» στην Α' Πειραιά ξανά ο ΑΟ Κορυδαλλός, 2-1 την ΑΕ Περάματος

Με...«ξύλο» στην Α' Πειραιά ξανά ο ΑΟ Κορυδαλλός, 2-1 την ΑΕ Περάματος

 Τη νίκη που χρειαζόταν πήρε ο ΑΟ Κορυδαλλός για να επιστρέψει μετά από δύο χρόνια στην Α' Πειραιά. Η ομάδα του Γιώργου Βολακάκη λύγισε στο «Π.Νικολαΐδη» με 2-1 την ΑΕ Περάματος και εξασφάλισε την άνοδο, σε ένα ματς που στιγματίστηκε στο φινάλε από σοβαρά επεισόδια. 

Η Ένωση προηγήθηκε με τον Μαντινιώτη στο 17', με τους Κορυδαλλιώτες όμως να κάνουν την ανατροπή πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου χάρη σε τέρματα των Λαμπάκη(35') και Μπερτσιμά(42'). Δοκάρι είχε για τους Κορυδαλλιώτες  ο Λαμπάκης στο 17'. 

Οι Περαματιώτες διαμαρτύρονται για γκολ που σημείωσαν στο 37' με τον Ζαχαρόγλου και ακυρώθηκε σαν οφσάιντ. 

Μετά τη λήξη του αγώνα και όπως γράφει ο διαιτητής της συνάντησης Λεμπέσης στο φύλλο αγώνος προκλήθηκαν σοβαρά επεισόδια, με συμπλοκές ποδοσφαιριστών από τις δύο ομάδες, με μπουνιές και καρατιές όπως χαρακτηριστικά γράφει. Μάλιστα στα επεισόδια συμμετείχαν και φίλαθλοι της ΑΕ Περάματος, που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο. Μέσα από αυτές τις συμπλοκές τραυματίστηκε ο γυμναστής του ΑΟ Κορυδαλλού, ο οποίος γρονθοκοπήθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. 

Από την άγρια αυτή σύρραξη ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνος τους Μπούκα(που προκάλεσε), Φλέγκα, Σιδηρόπουλο, Μπούρα, Ρουσίδη για συμμετοχή τους στα επεισόδια, ενώ ανέφερε και απειλές που δέχθηκε από φιλάθλους της ΑΕ Περάματος.  
ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ:  Στάμου, Γολεματης Α., Μαυροκέφαλος, Ανδρέου, Δημητροκάλης, Λαμπάκης, Μπερτσιμάς, Σταματελάτος(80' Μπούκας), Ξαφάκης, (70' Ευάγγελου). Σωτηροπούλος, Αντωνόπουλος(68' Πρέμπι). 

ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Γραίος, Μπούρας, Ξηρός, Ζαχαρόγλου, Μπινιχάκης, Γκοτζάι, Μαντινιώτης(62' Καραχάλιος), Καπέρης(75' Χαραμής), Παλαιολόγος, Φλέγκας, Σιδηρόπουλος(46' Ρουσίδης). 


Σχετικά άρθρα

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2ου Ομίλου της Β' Πειραιά

Ωραίο ματς στην Αίγινα, Σαρωνικός- Χαλκηδόνα 1-1

Θέμα Soccerlive: Σπάει τα κοντέρ με Γιακούμπι η Δόξα Πειραιά

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35