social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετο το Μοσχάτο, 4-0 τον Αίολο και 2Χ2 στα μπαράζ

Άνετο το Μοσχάτο, 4-0 τον Αίολο και 2Χ2 στα μπαράζ

Εκμεταλλευόμενο τη δύναμη της έδρας του στο μέγιστο βαθμό η ΑΕ Μοσχάτου επικράτησε με 4-0 του Αίολου Καρπενησίου και έκανε σημαντικό βήμα για την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Μετά το τρίποντο στην έδρα του Τενεάτη Αθικιών, οι παίκτες του Σωτήρη Τζουμερκιώτη χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης έφτασαν σε μια ευρεία νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε αδυναμία να αντιμετωπίσει τους πράσινους.

Στο 7' ο Πασαλίδης με φάουλ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Κοκοναυλή με τον Θεοδωσίου στο 18' να κερδίζει πέναλτι και τον Πασαλίδη να κάνει το 1-0.

Στο 22' το σουτ το Τζωρτζάτου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας, Κοκοναυλής, με τον Χαλβαντζίου να βλέπει την ίδια κατάληξη να έχει η προσπάθεια του.Στο 26' ο Πασαλίδης έδωσε συρτή πάσα στο Νιζάμη, ο τελευταίος έκανε το σουτ με τον Κοκοναυλή να μπλοκάρει και πάλι. Στο 32' ο τερματοφύλακας του Αίολου έδιωξε το σουτ του Θεοδωσίου για να φτάσουμε στο 43' όταν στην τελευταία φάση του α' μέρος ο Λοϊζίδης είδε το σουτ που επιχείρησε να περνάει μόλις άουτ. Στο β' μερος το Μοσχάτο ανέβασε στροφές και στο 52' έκανε το 0-2, όταν ο Τουφεξίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα του Αιολου και με πλασέ έκανε το 0-2. Στο 55' ο Κοκοναυλής έδιωξε το σουτ του Ξενιτόπουλου ενώ στο 58' ο Λοϊζίδης με κεφαλιά μετά το φάουλ του Ξενιτόπουλου ανάγκασε τον τερματοφύλακα του Αίολου να διώξει και πάλι. Στο 66' και στο 70' ο Χαλβαντζίου πήρε και πάλι το όπλο του κάνοντας το 4-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης) Κραβαρίτης, Σταύρου, Ξενιτόπουλος (70' Φισκατώτης), Λοϊζίδης, Τζωρτζάτος, Παυλάκης, Χαλβαντζίου (70' Λίτσας), Νιζάμης, Μητρόπουλος, Πασαλίδης (70' Βαζαίος), Θεοδωσίου (46' λ.τρ. Τουφεξίδης)

ΑΙΟΛΟΣ (Δημήτρης Τσιγαρίδας) Κοκοναυλής, Φούκας, Μυσίρης, Κοτρώνης, Σκόπελος, Μάχης, Μπόνιας (67' Τριανταφυλλόπουλος Β.), Μακρής, Ρουσσης (75' Καρφής), Πιστιολης (54' Τριανταφυλλόπουλος Α.), Χρυσικός.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35