social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με δέκα παίκτες η ΑΕ Σαρωνικός Αίγινας 2-0 την Ελλάδα Ποντίων

Με δέκα παίκτες η ΑΕ Σαρωνικός Αίγινας 2-0 την Ελλάδα Ποντίων

 Μετά από έξι αγωνιστικές η ΑΕ Σαρωνικός Αίγινας επέστρεψε στις επιτυχίες. Μάλιστα η ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου αν και έμεινε με δέκα παίκτες στο 62', κατάφερε να λυγίσει με 2-0 την αντίσταση της μαχητικής Ελλάδας Ποντίων. 

Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο 38', όταν σε ανατροπή του Ευθυμιάδη ο διαιτητής Γεωργόπουλος αρχικά υπέδειξε πέναλτι, αλλά ανακάλεσε την απόφασή του μετά από υπόδειξη της βοηθού Μπέλλου...

Στο 62' οι νησιώτες έμειναν με δέκα, λόγω δεύτερης κίτρινης που αντίκρυσε ο Γκαρής Σ., αλλά το γεγονός αυτό δεν τους πτόησε. Λίγο αργόρτερα στο 64' άνοιξαν το σκορ με φοβερό σουτ εκτός περιοχής του Κωνσταντινίδη, για να σφραγίσουν τη νίκη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του σπουδαίου Τρίμπου στο 76'(ανατροπή Χρυσοχόου). 
ΑΕ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Μπακόμητρος Κ., Πιπίνης(81' Γκαρής Π.), Γκαρής Ν., Αγγελάκης, Γκαρής Σ., Μάρκου, Πασχάλης(57' Τρίμπος), Τσελάι, Κωνσταντινίδης(72' Σφίκας), Μιστάκου(81' Οικονόμου), Χρυσοχόος.  
ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Νικολόπουλος, Κρανιδιώτης, Βιδάκης, Βατίστας Ανδ., Τσουμανάι, Συμεώνογλου, Ευθυμιάδης(82' Μπρέγιαννης), Φλαμπούρης, Φώτης, Βατίστας Α.(70' Μηλιώτης), Μπατσούλι. 

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35