social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γιόρτασε τον τίτλο ο ΑΟ Καραβάς, 1-0 στο 90' τη δυναμική Χαραυγή

Γιόρτασε τον τίτλο ο ΑΟ Καραβάς, 1-0 στο 90' τη δυναμική Χαραυγή

 Την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' Πειραιά πανηγύρισε την τελευταία αγωνιστική ο ΑΟ Καραβάς. Η ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη επικράτησε στο 90' με 1-0 της ισχυρής Χαραυγής και γιόρτασε στο γήπεδο του Ρέντη μπροστά στον κόσμο της αυτή την επιτυχία και πλέον το μυαλό όλων στρέφεται στα μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής. 

Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, που παρά το γεγονός ότι δεν κρινόταν κάτι βαθμολογικό, και οι δύο ομάδες έπαιξαν με πάθος, χωρίς μάλιστα σε κάποια σημεία του αγώνα να λείπουν και οι εντάσεις. 

Στο 60' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα, καθώς αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη ο Σερμάδι. Σε εκείνο το σημείο δημιουργήθηκε σύρραξη ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, όμως τα πνεύματα ηρέμησαν σχετικά γρήγορα και το παιχνίδι συνεχίστηκε. 

Το «χρυσό» γκολ που έδωσε αυτή την τελευταία νίκη στους πρωταθλητές πέτυχε ο Κουτσοποδιώτης στο 90'. 

Διαιτήτευσε ο Παρισσόπουλος.  
ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μπαντίκος, Γκούμας(89' Αναγνώστου), Ιωακειμίδης(46' Πηγουνάκης), Κουτσοποδιώτης, Τηλιγάδας, Ζαμπέτης(77' Παυλίδης), Επιτροπάκης(77' Αγγελόπουλος), Παπανικολάου, Δανασής, Ηλιάδης, Ζότο(90' Σιδηρόπουλος). 

ΧΑΡΑΥΓΗ: Κρασσάς, Γαβαλάς, Κασδοβασίλης, Αβράμης, Γεροπαναγιώτης, Σαλάτας, Πέρρος(97' Παπανικολάου), Σερμάδι, Γκανίδης(90' Σαράκος), Γιαλίδης(46' Ηλιόπουλος), Σιφνάκης(70' Τζαβέλλας).  


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35