social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αλλάζει επίπεδο με Σεγκο ο Φωστήρας

Αλλάζει επίπεδο με Σεγκο ο Φωστήρας

Στον Φωστηρα τα τελευταία χρόνια τίποτα δεν είναι τυχαίο καθώς η διοίκηση του Διονύση Πανταζή φροντίζει να παρέχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα τα απαραίτητα εφόδια προκειμένου ο Φονέας να παρουσιάζει ανταγωνιστικό πρόσωπο και να έχει ρόλο πρωταγωνιστή σε όλα τα επίπεδα.

Έτσι μετά τη συμφωνία με τον προπονητή Πάρη Ανδραλα, η διοίκηση του συλλόγου φρόντισε να βάλει στο πλάι του έναν καταξιωμένο γυμναστή με παραστάσεις από επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Βασίλης Σέγκος διαθέτει γνώσεις ικανότητες καθώς και την εμπειρία προκειμένου να ανεβάσει το επίπεδο των κιτρινόμαυρων στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ιωνικός με τον οποίο πανηγύρισε άνοδο στη superleague 2 έχοντας σημαντική συνεισφορά στο πλευρό του Δημήτρη Αρναούτη.

Μεταξύ άλλων έχει δουλέψει στην ιστορική ΑΕΛ ενώ είχε πέρασμα πριν από δύο χρόνια από τους Αγίους Αναργύρους καθώς και από τον Ηλυσιακό.

Μεταξύ άλλων ο Σεγκος γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα.Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθήνας (2001) & κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc.) του Πανεπιστήμιο Πελ/νησου (2013). Διαθέτει 2 διπλώματα ομιλίας ξένων γλωσσών σε Ισπανικά & Αγγλικά καθώς και το δίπλωμα προπονητικής UEFA B. Υπήρξε δρομέας ταχύτητας (100m.) φορώντας την φανέλα 2 σωματείων του Πανιώνιου και της ΑΕΚ με ατομική επίδοση 10.33, ενώ από 1999 ως και σήμερα είναι συγκάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στη σκυταλοδρομία 4*100m. ανδρών. Κατέχει επίσης 2 χρυσά σε Βαλκανικούς αγώνες. Με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ξεκίνησε να εργάζεται σαν προπονητής φυσικής κατάστασης το 2007. Από τότε έχει κερδίσει 3 διαδοχικές ανόδους με τις ΠΑΕ Ηλιούπολη, ΠΑΕ Καλλιθέα, ΠΑΕ Πανθρακικό. Επίσης έχει εργαστεί στον ΑΟ Τρικάλων, τον Εθνικό Πειραιά, τον Ολυμπιακό Βόλου. Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε αποκλειστικά στη Super League για τον ΠΑΣ Γιάννενα, Πλατανια και την ΠΑΕ Καλλονή. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35