social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δεν συνεχίζει στον Καραβά ο Σαπαλιδης

Δεν συνεχίζει στον Καραβά ο Σαπαλιδης

Πραγματοποίησε εξαιρετικό πρωτάθλημα συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πορεία του Καραβά στο πρωτάθλημα του Πειραιά.

Ο λογος για τον Σταματη Παυλίδη ο οποίος δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας τη νέα χρονιά. Ο 30χρονος επιθετικός που κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα αυτή τη φορά με τη φανέλα των μπλε συναντήθηκε με τη διοίκηση της ομάδας και αφού επικαλέστηκε επαγγελματικούς λόγους η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές λύθηκε.

Πλέον ο χαρισματικός στράικερ που τα τελευταία χρόνια αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα καλείται τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το τηλέφωνο του δεν θα σταματήσει να χτυπάει αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που η σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα είναι ιδιαίτερα στιγμή έχοντας χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές στις ομάδες που έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του. ασφαλώς προτεραιότητα του ποδοσφαιριστή αποτελεί να επιλέξει μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό καθώς τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί έχοντας περάσει από Ιωνικό, ΠΑΣ Γιάννενα, Μοσχάτο, Αιγάλεω, Τράχωνες, ΠΑΟ Ρουφ, Αγία Παρασκευή και Χαραυγή.

Ο Σαπα πέτυχε περισσότερα από 74 τέρματα στον Πειραιά τα τελευταία τρία χρόνια αποτελώντας το μήλον της έριδος για πολλές ομαδες.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35