social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αρναούτης: «Η Γ' Εθνική μπορεί και πρέπει να ξεκινήσει»

Αρναούτης: «Η Γ' Εθνική μπορεί και πρέπει να ξεκινήσει»

Ο Δημήτρης Αρναούτης αντικατέστησε τον Γιάννη Σιλεβίστα στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟ Ρουφ, παρ' όλα αυτά, ο ίδιος δεν μπόρεσε με τη δουλειά του να δείξει τις δυνατότητες του.

Αιτία αποτελεί η απόφαση της Κυβέρνησης για αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητες, που είχε ως συνέπεια ο ΠΑΟ Ρουφ να μείνει στην 4η αγωνιστική στην 5η θέση με 6 βαθμούς.

Πλέον άπαντες περιμένουν τις εξελίξεις με τον κ. Αρναούτη να δηλώνει στο soccerlive ότι επιθυμία του αποτελεί η έναρξη των πρωταθλημάτων αφού θα δώσει ζωή στα σωματεία και τη δυνατότητα σε πολλές οικογένειες να επανέλθουν σε μια... κατά κάποιο τρόπο κανονικότητα.

Αναλυτικά

'Παρατηρούμε μια συνεχή βελτίωση των δεδομένων η οποία γίνεται με πιο αργό τρόπο απ' ότι περιμέναμε. Όπως και να έχει η θέση μου είναι ότι τα πρωταθλήματα μπορούν και πρέπει να συνεχιστούν. Άλλωστε ο αθλητισμός δεν ήταν κύρια πηγή μόλυνσης και αυτό το έδειξαν τα δεδομένα. Από εκεί και πέρα, συμμετέχουμε σε μια κατηγορία που χαρακτηρίζεται ερασιτεχνική αλλά έχει επαγγελματικές απαιτήσεις. Όλα αυτά δείχνουν ότι υπάρχουν οικογένειες που αν δεν ζουν από αυτό έχουν ένα μεγάλο έσοδο στα σπίτια τους. Παράλληλα η κατηγορία αυτή είναι αιμοδότης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Οι αποφάσεις πρέπει να είναι σωστές, καίριες και απόλυτα τεκμηριωμένες. Θα πρέπει όλοι με υπευθυνότητα να τηρήσουμε τα μέτρα και σιγά-σιγά το ποδόσφαιρο θα επανέλθει όπως και όλη η κοινωνία στην κανονικότητα".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35