social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αρνητικά τα τεστ στην Κηφισιά

Αρνητικά τα τεστ στην Κηφισιά

Με ικανοποίηση ήρθε στην Κηφισιά η απόφαση της γενικής γραμματείας αθλητισμού για την επιστροφή στις προπονήσεις.

Στο σύλλογο των βορείων προαστίων έχοντας συνείδηση και τηρώντας τα μέτρα πρόληψης κατά της πανδημίας ξεκίνησαν τη δουλειά ούτως ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που ξεκινούν και πάλι στις 28 Μαρτίου όπως ανακοινώθηκε χθες από την επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ. 

Μάλιστα λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση για το άνοιγμα των γηπέδων ο σύλλογος των βορείων προαστίων δείχνοντας την οργάνωση που τον διέπει προχώρησε στα απαραίτητα τεστ κατά του covid 19 αποδεικνύοντας ότι είναι διατεθειμένος να τηρήσει στο έπακρο το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Τα αποτελέσματα μετά τα τεστ που διενεργήθηκαν ήταν αρνητικά (39 στον αριθμό) με το ποδοσφαιρικό τμήμα να περνάει με άριστα τη διαδικασία δείχνοντας ότι τηρεί τα μέτρα πρόληψης.

Οι κυανόλευκοι δείχνουν λοιπόν να έχουν επιστρέψει για τα καλά σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενώ για τις 15.00 έχει προγραμματιστεί προπόνηση στο Ζηρίνειο αθλητικό κέντρο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι το τεχνικό επιτελείο βλέπει τους ποδοσφαιριστές να έχουν μεγάλη διάθεση και δίψα για διάκριση δείγμα και των υψηλών στόχων που έχουν τεθεί από το καλοκαίρι.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35