social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τέλος ο Τζαθας από τον ΑΟ Πυλιου

Τέλος ο Τζαθας από τον ΑΟ Πυλιου

Ο Δημήτρης Τζάθας δεν θα συνεχίσει να φορά την φανέλα του Α.Ο Πυλίου για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και με προσωπική του δήλωση στο giafkasports.gr θέλησε να ευχαριστήσει τον σύλλογο και όσους του στάθηκαν , δίνοντας παράλληλα και τις καλύτερες ευχές του για την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Καταρχας πρωτου αναφερω το οτιδηποτε θα ηθελα να ευχαριστησω απο καρδιας ολους τους ανθρωπους που συνεργαστηκα αυτο το μικρο χρονικο διαστημα στην ομαδα,το προπονητικο team για την στηριξη απο τη πρωτη στιγμη που πατησα το ποδι μου στο νησι,τον καθε ενα ξεχωριστα,τον προπονητη τον Δημητρη Χρυσοπουλο εναν φοβερα φιλοδοξο ανθρωπο και προπονητη που εχει ολα τα φοντα να κανει μια λαμπρη καριερα σε αυτο τον χωρο,τον Παναγιωτη τον Κανελλοπουλο τον γυμναστη μας ο οποιος ηταν διπλα μας σαν πατερας απο ολες τις αποψεις,που μας παρειχε τα παντα οπως ακριβως κανουν σε σωματεια μεγαλου βεληνεκους και σε ολο το διαστημα της καραντινας δε μας αφηνε λεπτο στελνοντας μας προγραμματα καθημερινα και κρατωντας ολα τα παιδια ενεργα! Τον Γιωργο τον Πιτση που επισης ηταν ενας ανθρωπος που ηταν εκει για εμας απο το πιο απλο αγωνιστικο θεμα μεχρι και ενα εξωγηπεδικο προβλημα που κουβαλουσαμε,ηταν παντα εκει να μας πει τη γνωμη του και να μας βοηθησει.

Επισης θελω να ευχαριστηω τη διοικηση και ιδιαιτερα τον Προεδρο Πετρο Κεφαλιανο ο οποιος οσο δυσκολες και να ηταν οι συνθηκες ακολουθουσε υψηλα προτυπα ετσι ωστε η ομαδα να ειναι ανταγωνιστικη και ενα πολυ υγιες σωματειο απο ολες τις αποψεις! Τους για λιγο χρονικο διαστημα συμπαικτες μου οι οποιοι με αγκαλιασαν απο τη πρωτη στιγμη να ενσωματωθω στην ομαδα και με εκαναν αμεσως να αισθανθω ανετα. Οσον αφορα τον λογο να μη συνεχισω στην ομαδα ηταν για προσωπικους λογους που με αναγκαζουν πλεον να πρέπει να συνεχισω τη ζωη μου στην Αθηνα κατι το οποιο σεβαστηκαν ολοι οι ανθρωποι της ομαδας και ειμαι ευγνωμων για τη σταση που ειχαν απεναντι μου απο τη πρωτη στιγμη μεχρι σημερα.

Ευχομαι απο καρδιας η ομαδα να πετυχει τους στοχους της και να καταφερει να μεινει για χρονια σε αυτη την κατηγορια και γιατι οχι με τοσο υψηλα προτυπα και ακομα ψηλοτερα! Και ενα μηνυμα στους φιλαθλους αυτης της ομαδας που ειναι πραγματικα πολλοι και εχουν υψηλες απαιτησεις να μεινει διπλα στα παιδια και στη διοικηση για αυτη την εξαιρετικη προσπαθεια που κανουν. Σας ευχαριστω ολους και εις το επανιδειν".

 

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35