social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποθεώνει τη φιλοξενία της Μικρασιατικής ο Αίας Σαλαμίνας

Αποθεώνει τη φιλοξενία της Μικρασιατικής ο Αίας Σαλαμίνας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αίαντα Σαλαμίνας, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλη την ΄΄Οικογένεια΄΄ της ΄΄Α.Π.Ε. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΧΙΟΥ ΄΄ και ειδικότερα , σε Πρόεδρο της Ομάδας κο ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΥΛΑΖΕΡΗ και την Ταμία κα ΕΡΑΤΩ ΜΠΟΥΛΑΖΕΡΗ, για την απίστευτη φιλοξενία τους. 

Μετά την εξαιρετική φιλοξενία που έτυχε η Ομάδα μας σε Πύλι Κω, Λουτρά Λέσβου και Καρλόβασι Σάμου, ήρθε η χθεσινή φιλοξενία της Διοίκησης του ιστορικού Συλλόγου της ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ να μας εντυπωσιάσει ! 
Πριν καν… φύγουμε από Σαλαμίνα, ο πρόεδρος της ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ μερίμνησε για την διάθεση του Δημοτικού Σταδίου Χίου για να προπονηθεί η Ομάδα μας το περασμένο Σάββατο, λάβαμε συμβολικά Δώρα με τοπικά προϊόντα της Χίου που δόθηκαν σε όλα τα Μέλη της Αποστολής μας, τα νερά αλλά και η συνεχή τους τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας, μας κάνουν όλους να νιώθουμε υπέροχα !
Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε υγεία για όλους σας, και να συνεχίζετε να εκπροσωπείτε επάξια το Νησί σας, σε όλη την Ελλάδα.
 
Στην φωτογραφία αριστερά ο Επικεφαλής της Αποστολής μας στην Χίο Γεν. Αρχηγός κος ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ , στα πλαίσια της Εθιμοτυπίας Συλλόγου μας, παρέδωσε το αγαλματίδιο του Βασιλιά Αίαντα στον Πρόεδρο της Μικρασιατικής κο ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΥΛΑΖΕΡΗ.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35