social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με ήττα έκλεισε τις υποχρεώσεις της η Θύελλα Ραφήνας

Με ήττα έκλεισε τις υποχρεώσεις της η Θύελλα Ραφήνας

Δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Θύελλα Ραφήνας γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τη Ζάκυνθο, την Κυριακή (11/7), για την 5η και τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Super League 2, με αποτέλεσμα να τερματίσει στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας.


Οι «λιγνιτωρύχοι», που παρατάχθηκαν με ουκ ολίγες απουσίες σε ένα ακόμη ματς, πραγματοποίησαν ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι και δεν μπόρεσαν να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι με δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά από τους Κάμερον στο 60′ και Κούνια στο 63′ προηγήθηκαν με 2-0, όμως η Θύελλα δεν παράτησε το παιχνίδι και πάλεψε έως το τέλος.

Η επιμονή της ομάδας του Νίκου Μεσολόγγη έφερε και την μείωση του σκορ σε 2-1 από τον Μιχάλη Παπαδόπουλο με κεφαλιά στο 90’ από τη σέντρα του Σπάρταλη. Από εκεί και πέρα, η ομάδα μας πίεσε στις καθυστερήσεις για την ισοφάριση, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε.

Πλέον, το μόνο που απομένει για το τυπικό τέλος της φετινής σεζόν είναι η απονομή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής την Τετάρτη (14/7) και ώρα 18:30 στο «Παναγιώτης Σκούφος» όπου και θα πραγματοποιηθεί φιλική αναμέτρηση με την Εθνική Ενόπλων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μιχαήλ Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας), με βοηθούς τους Παύλο Φραγκούλη (Πρέβεζας) και Νικόλαο Τριαντάφυλλο (Κορινθίας). Τέταρτος ρέφερι ήταν ο Παναγιώτης Καδδάς (Αχαΐας).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ν. Μαρίνος): Πατσιογιώργος, Κολεύρης, Τζατζανάς, Κοναγκάγια, Τραγούδας, Σούρμπης, Κάρδαρης Κ. (80’ Παναγιωτόπουλος), Καψάσκης (72’ Κονδύλης), Κάμερον (86’ Γιοβάνης), Κούνια, Κακολύρης (86’ Καψάσκης Β.).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Σταματόπουλος, Ντόσκας, Μαργέτης (79’ Τσάκωνας), Γεωργόπουλος (40’ λ.τρ. Μ. Παπαδόπουλος), Φύτρος, Γεραγωτέλλης, Παντελίδης (75’ Παναγιώτου), Μπαριτάκης, Σουλτανίδης (79’ Πιέτρι), Δημητρίου, Σπαρτάλης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35