social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βέλιτς: Κάθε βαθμός μετράει

Βέλιτς: Κάθε βαθμός μετράει

Ένα αναμφισβήτητα αισιόδοξο ξεκίνημα έχει πραγματοποιήσει η ομάδα της Επισκοπής. Η ισοπαλία μέσα στη Ρόδο (0-0) και η νίκη σήμερα (Τετάρτη 31/3/21) απέναντι στον Αστέρα Βλαχιώτη (1-0) δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για ανάλογη συνέχεια. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η ομάδα του Ρεθύμνου έφερε αυτά τα αποτελέσματα παίζοντας με 12 παίκτες σε δύο αγωνιστικές και μάλιστα μέσα σε τρεις μέρες (υπήρξε ένα θέμα έκδοσης δελτίων το οποίο πια διευθετήθηκε).
Ο προπονητής της ομάδας κ. Βέλτις αναφέρθηκε στην εξαιρετική παρουσία των παικτών του αλλά και στη σημαντικότητα των εξελίξεων που δημιουργούν αυτοί οι 4 βαθμοί στην έναρξη ουσιαστικά του πρωταθλήματος…


“Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για το δεύτερο θετικό αποτέλεσα που πέτυχαν, πολλά όμως περισσότερα τους ανήκουν τώρα που το αποτέλεσμα αυτό είναι η νίκη.
Σ’ αυτή την κατηγορία κι έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, κάθε βαθμός μετράει πάρα πολύ. Ήταν ένα ματς που νομίζω ότι, όσο οι καιρικές συνθήκες ήταν σχετικά καλές, ήμασταν ανώτεροι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και βάλαμε ένα γκολ (εκτός από του Λϊμα) που δεν ξέρω αν ήταν οφσάιντ.
Στο β’ ημίχρονο αναγκαστήκαμε να προσαρμοστούμε στις καιρικές συνθήκες που πλέον ήταν δύσκολο να παιχθεί ποδόσφαιρο ποιότητας. Υποσυνείδητα, οι ποδοσφαιριστές μεταφέρθηκαν λίγο πιο πίσω, βγήκε και η κούραση γιατί σε δύο αγώνες σε τρεις μέρες αγωνιστήκαμε με μόλις 12 ποδοσφαιριστές.
Είμαστε από τις ελάχιστες ομάδες που στο διάστημα του lock down είχαμε σταματήσει εντελώς τις προπονήσεις για ένα μεγάλο διάστημα.
Τα παιδιά δουλεύουν πολύ και βγάζουν μια μεγάλη εμπιστοσύνη. Υπάρχει ένα πολύ καλό, πολύ ομαδικό κλίμα που ο ένας δουλεύει για τον άλλον και όπως προανέφερα, τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Τώρα κοιτάζουμε μπροστά με αισιοδοξία καθώς θα έχουμε στη διάθεσή μας ποδοσφαιριστές που δεν μπορούσαμε να υπολογίζουμε παρ’ οτι θα συνεχίσουμε να έχουμε ένα μικρό ρόστερ.”


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35