social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισοπαλία για Αστέρα Βλαχιώτη και Επισκοπη

Ισοπαλία για Αστέρα Βλαχιώτη και Επισκοπη

Το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα μέσα στη Σπάρτη ανάμεσα στην Επισκοπή και τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Ο Τσιριγώτης σκόραρε για την ομάδα του Ρεθύμνου όμως ένα τέρμα των γηπεδούχων στις αρχές της επανάληψης έφερε το ματς έτσι που ήταν σπουδαίο μέχρι το τέλος. 

Ο Αστέρας λοιπόν μπήκε δυνατά στον αγώνα αλλά πολύ γρήγορα η ομάδα του Ρεθύμνου ισορρόπησε αυτόν τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων (είχαν δοκάρια 2′ και στο 38′). Μάλιστα κατάφερε να σκοράρει με τον Τσιριγώτη στο τέλος του α’ ημιχρόνου (45′).

Κι όμως, η έναρξη του β’ δεν έκρυβε και το καλύτερο δυνατό για την Επισκοπή μας. Αρχικά αποβλήθηκε (με 2η κίτρινη) ο Λάμτσε και αμέσως μετά (54′) δέχθηκε τέρμα με τον Μάρτσεφ. Για την ομάδα του Βελιτς δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια. Αντιθέτως, παρά τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων και το γεγονός ότι αγωνιζόμασταν με παίκτη λιγότερο, ήμασταν αυτοί που φτάσαμε τουλάχιστον δυο φορές κοντά στο δεύτερο τέρμα.

Το ματς:
Στο 2′ ο Μάρτσεφ σούταρε από καλή θέση στην περιοχή “σημαδεύοντας” το δοκάρι του Δήμιζα. Η μπάλα παρέμεινε σε πόδια γηπεδούχων που σέντραραν με τον Καρβούνη για να σουτάρει εκ νέου ο Παλιάτσος από ιδανική θέση μέσα στην περιοχή ψηλά και άστοχα.

Στο 6′ η Επισκοπή μας απείλησε για πρώτη φορά όταν ο Πολυχρόνης έβγαλε μια “ξυραφένια” σέντρα με τον Λίμα να πετάγεται μπροστά στη μικρή περιοχή αλλά δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα όπως ο ίδιος θα ήθελε…
Στο 19′ ο Νάνι έκοψε επικίνδυνα στον Τσιριγώτη όμως ο τελευταίος δεν έπιασε το σουτ με δύναμη.

Στο 32′ από το κόρνερ του Πολυχρόνη, ο Ανδρέου έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.
Στο 38′ ο Μάρτσεφ εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, στην επαναφορά ο Παπουλής σκόραρε όμως ο σκόρερ συνεβλήφθη έγκαιρα σε θέση οφσάιντ.

Στο 43′ ο Σουμπασάκης έπιασε ένα τρομερό σουτ το οποίο “κατέβασε” εξαιρετικά ο Παϊτέρης διώχνοντας σε κόρνερ.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 0-1: Στο 45′ ο Ανδρικόπουλος έκανε μια κούρσα από δεξιά, έβγαλε και μια ιδανική σέντρα για να έρθει ο Θοδωρής Τσιριγώτης και με “καρφωτή” κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το β’ ημίχρονο δεν ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας…

ΓΚΟΛ! 1-1: Στο 53′ ο Λάμτσε χρεώθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από τον κ. Βλάχο για φάουλ που έκανε λίγο έξω από την περιοχή. Το φάουλ εκτέλεσε απευθείας στο 54′ ο Μάρτσεφ κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 74′ ο Παναγιωτίδης έβγαλε μια εξαιρετική σέντρα, ο Ανδρέου έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και πέρασε λίγο άουτ.

Στο 83′ από το φάουλ του Νάνι και την απόκρουση των αμυντικών, ο Λίμα έπιασε έναν “κεραυνό” για να αναγκάσει τον Παϊτέρη να απογειωθεί και να αποκρούσει σε δύο χρόνους πριν η μπάλα καταλήξει στην εστία του.

Η διαιτησία: Βλάχος (Ανατ. Αττικής). Βοηθοί: Καραλής (Ηλείας) – Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας). 4ος διαιτητής: Δραγάτης (Ανατ. Αττικής). Την κόκκινη κάρτα αντίκρισε ο Λάμτσε (2η κίτρινη).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛ. (Π. Γκουτσίδης): Παϊτέρης, Ευαγγελιδάκης (89′ Πατσαρούχας), Πρίκας, Μάγκας, Κορνέζος, Σκεντεράϊ, Καρβούνης, Μπρακαμόντε, Παπουλής (72′ Βερνάδος), Μαρτσεφ, Παλιάτσος.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γ. Βέλιτς): Δήμιζας, Ανδρικόπουλος, Γιαννούτσος, Λάμτσε, Ανδρέου, Παναγιωτίδης (93′ Κουτάντος), Πολυχρόνης, Σουμπασάκης (57′ Γιαννιώτης), Νάνι (93′ Καραγιάννης), Λίμα, Τσιριγώτης (57′ Τσόφλιος, 85′ Βαρουξάκης


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35